Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile można czekać na gaz..? |
Zamówiłam gaz o godz. 8.05. Jest 9.50. Siedzę i czekam - przepadła mi już wizyta u lekarza a zaraz zaczynam pracę. Szlag mnie zaraz trafi. A podobno na dowóz gazu jest około godzina.. Co to Warszawa kuźwa jest??!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile można czekać na gaz..? |
Juz mam...po ponad 2 godzinach...dziękujee
|
|
Ale z butlą jest coś nie tak - nie ważne w którą stronę kręce to i tak gazu nie da rady się zakręcić.....czy to groźne? czy poprostu to zostawić,... :(
|
|
Widocznie nie trzyma zawór na butli, proponuję zadzwonić do firmy gdzie był zamówiony gaz i złożyć reklamację.
|
|
Już to zrobiłam - mają przyjechać i sprawdzić...
|
|
Proszę spróbować zakręcić zawór przez coś szmatkę rękawicę itp. użyć większej siły na pokrętle są oznaczenia O i Z, zakręca się butle w kierunku Z, zgodnie z ruchem wskazówek zegara.
|
|
Tak wiem, robiłam tak. i w jedną str do konca i w drugą. Ale to samo - przy odkreceniu kurka w kuchni gaz leci, można podpalić i gotować...
|
|
Co to za firma?
|
|
Masakra ...
|
|
a to przypadkiem nie ta słynna rosyjska firma GAZ-PROM?? .........................................................................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |