Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pilne!!! |
Witam! Zapłacimy za załatwienie pracy za granicą dla 2 osób z wieloletnim doświadczeniem w pracy sezonowej przy sadzeniu i zbiorze owoców i warzyw oraz pracach magazynowych i na produkcji. Dyspozycyjni od zaraz!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pilne!!! |
kasia1405 , mam kumla załatwia robote w hiszpanii , za jedyne 600 e od osoby . ma nagrane 3 znajomych z firmami robisz 4 dni darmo a oni stwierdzają ze sie nie nadajesz i,, fuera!'', ale robote zalatwił kase placisz. nie szukaj tu dziecino tylko , po dobrych znajomych . Dla ciekawskich pseudo kolegi - RUDY- dawniej spotykany na ALUCHE :)
|
|
Dzięki za info, ale dziś już nie ma dobrych znajomych jeszcze sami by wydarli.
|
|
Możesz spróbować w Wielkiej Brytanii poszukaj sobie Firmy G's Barway niedaleko Cambridge byłem pracowałem szału nie ma ale da się zarobić parę groszy robota głownie przy warzywach
|
|
A interesuje Ciebie praca na produkcji czy może być też przy zbiorach?
|
|
Tak Dalia również interesuje mnie praca przy zbiorach bez różnicy pracowaliśmy i na produkcji i w polu
|
|
Uważajcie na rodaków oszustów którzy załatwiają pracę ale tylko na tydzień.
|
|
Traniu11 Bo to prawdziwi polscy patrioci są :):) Oni to robią z tęsknoty za Ojczyzną :):):)
|
|
kasia1405 a jak u was z jezykiem angielskim jest w angli wiekszosc firm chociazby agencji wymaga komunikatywnego jezyka i na poczatek testy przechodzisz pisownia i rozmowa nie jest to az takie ciezkie ale trzeba cos wiedzy miec jak chcesz miec prace kontraktowo
|
|
http://londynek.net/ogloszenia/
|
|
lomzyk, wiesz jak to z tym językiem najgorzej nie jest dogadać się umiemy, ale szału nie ma. Do tej pory dawaliśmy sobie radę. Dzięki przejrzę tą stronkę
|
|
Ja mogę Wam pomóc w załatwieniu pracy przy truskawkach, jeśli to Was interesuje podaj emaila napiszę o szczegółach.
|
|
Dalia podaję maila katarzyna656@onet.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |