Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepszy laryngolog dla dziecka? |
Witam szukam prywatnego laryngologa dla mojego 6-ścio letniego synka.najlepiej żeby był z Łomży ale jeśli macie świetnych fachowców z innego miasta to też wezmę namiary.Dziekuję i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepszy laryngolog dla dziecka? |
Witam, jeżeli mam kogoś polecić to w 100% panią prof. Topolską z Białegostoku, przyjmuje w prywatnej klinice w Białymstoku http://www.omeda.pl/, i co najwazniejsze wizyta tam koszyuje tylko 70zł,a poza tym jeżeli widzi że dziecko wymaga hospitalizacji czy zabiegu ( np. jak gardło czy uszy) po prostu wystawia skierowanie do DSK w Białymstoku (gdzie jest tam zastepcą ordynator) i leczy u siebie na oddziale i bierze do siebie na salę. Co warto zaznaczyc ze w DSK sa krótsze terminy czekania w kolejce bo do 1,5 miesiąca niz w Łomży gdzie czeka się do 1,5 roku. Polecam.
|
|
Witam, niestety w Łomży nie mogę polecić żadnego laryngologa bo nie spotkałam takiego, który pomógłby mojemu dziecku. Pani profesor Topolska opiekowała się także i moim synem, operowała go i konsultowała 1,5 roku po operacji w DSK na ubezpieczenie. Wszystko teraz jest w porządku. Ja także mogę ją polecić w 100%. Życzę powodzenia i zdrowia dla Maluszka.
|
|
|
a profesor Topolska to tylko prywatnie czy na fundusz tez da rade sie u niej zarejestrowac?
|
|
Można zarejestrować się ze skierowaniem w Przychodni Laryngologicznej u Pani prof Topolskiej w DSK w Białymstoku. Można nawet telefonicznie uzgodnić rejestrację.
|
|
mogę podać namiary na 2 prywatne kliniki w warszawie, jeśli coś to zostaw @ to prześlę
|
|
Ja też. http://sinusitis.pl/ Nie znam nikogo lepszego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |