Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firma remontowo-budowlana |
Witam! Możecie mi polecić sprawdzoną i solidną firmę, która przeprowadziła by prace romontowo-wykończeniowe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firma remontowo-budowlana |
Jaki zakres usług Pana interesuje? W jakim stanie jest budynek(nie dotyczy mieszkań w bloku)?
|
|
Baczewski Michał z Józefowa.
|
|
zadzwoń pod numer 608-803-676 chłopaki robią solidnie i cena jest przystępna
|
|
polecam chlopakow robili u mnie i moich znajomych jesteśmy zadowoleni,polecam nr tel do nich 795-200-431
|
|
Chłopaki!!! Ochlają sie piwa, robote odwalą a po miesiącu tynk na głowę leci. Tacy sa fachowcy. Zawiodłam się.
|
|
Sprawdźcie ofertę firmy Ecke.pl - projektowanie wnętrz. Naprawdę ładne i stylowe projektowanie aranżacji wnętrz. Sprawdźcie projekty na ich stronie.
|
|
I przedewszystkim podpisz z nimi umowe o dzielo! Nie wierz nikomu na slowo... ja dzis sie musze przez takich partaczy po sadach ciagac! Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
na pewno nie bierz tego Budowa domów, tynki, posadzki. telefon: 692602780 e-mail: dariusz.nicinski@onet.eu ogłoszenie dodane 2014-01-31 i omijaj tynkarza z Nowogrodzkiej onaion
|
|
Jaki zakres prac? Może pomogę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |