Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto został ofiarą wyłudzenia człowieka o kulach? |
Mężczyzna ten chodzi o kulach, nosi okulary, podaje się jako "Marcin". Wyłudza 400 zł na leki. Mówi, że ma białaczkę i guzy na wątrobie. Nie dajcie się wciągnąć w jego opowieści!!! To oszust i naciągacz!!! Nie ma żadnej białaczki i guzów na wątrobie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto został ofiarą wyłudzenia człowieka o kulach? |
.. a GDZIE TO BYŁO ??
|
|
Chodzi on po różnych sklepach. Np. na Broniewskiego.
|
|
Elizkaa.... tak serio , jak coś już piszesz to podaj szczegóły gdzie i kiedy , gwoli przestrogi ... sprecyzuj!
|
|
To pewnie któryś z owsików- róbta co chceta.
|
|
jak można mieć tak nasrane pod kopułą jak kobiecyinstynkt , toć tam sam SZAMBO się kotłuje fanatyk z PiS -uaru zawsze jak to przysłowiowe gó.wno wypłynie na wierzch , niezależnie od tematu Autor: kobiecyinstynkt czy ty zawsze masz gów.no do powiedzenia a tylko lubisz się wciąć jak te brudne majtki prezia - KARŁA KACZORA w du.pę ?
|
|
Cholera a ja mu dałam 2 x po 400 bo i o żonie wspomniał
|
|
a ja mu zalozylem lokate :/
|
|
Też wiem, który to człowiek.On pracuje w Urzędzie Miasta w tym budynku co jest kasa.Siedział tam za biurkiem.Ja na Twoim miejcu bym tam go poszukała oszusta.Mnie też zaczepił na mieście i chciał na leki.Oszust jeden!
|
|
chamy zasrane jestescie i tyle. w ***** mam na co on chce moze na chlanie ale jak zebrze to raczej mu sie nie przelewa a jak sie nie przelewa to nie ma roboty a ty szmato co na owsiaka zle mówisz mam nadzieje ze zdechnie twoje dziecko pod szpitalem bo nie bedzie sprzetu bo karetka nie dojedzie i inne takie to bys sie nauczył
|
|
Teraz to pierd.oli jedna gnida z druga inkognitno na forum o WOSP ale jak znajdzie sie z oseskiem w szpitalu to nie piluje ryja by nie uzywac sprzetu z serduszkiem by je ratowac. Oj wy dwulicowe PI....ZDY!!!!!!!!!!!!!!
|
|
powiedz to tej SZMACIE z PiSuaru -kobiecemuinstynktowi ....
|
|
Tak do nas tez przyszedl ale odeslala go szefowa po zaswiadczenie ake do tej pory nie wrocil oszust jeden.u nas byl przed świętami Bożego Narodzenia.
|
|
a może miał na imię Patryk?
|
|
takim kutwom jak kobiecyinstynkt pozostaje modlitwa z rydzykiem !!! on ich napewno wyleczy mario
|
|
Niektóre komentarze świadczą o braku jakiegokolwiek wychowania i inteligencji.
|
|
elizka, ale skąd twoje wnioski że mówi nie prawdę? aniag78, zgadza się , szczególnie jeden wylewa tu swoje życiowe frustracje..
|
|
Ja uważam że mówi klamstwo ze zbiera na zastrzyk bo gdyby mu bylo to potrzebne to przyniósł by to zaświadczenie o potrzebie przyjęcia tego leku a nie zniknal bez śladu.
|
|
W tamtym roku widziałem gościa przyszedł do nas do biura , wciskał bajkę o lekach, że musi mieć codziennie 400 zł , że studiował w Olsztynie, szef dał mu 50zł by spływał, w następnym tygodniu go widział jak przechadza się Al. Legionów i nawija podpierając się jedną kulą przez telefon, powiedział jak by się jeszcze kiedyś pojawił to gonić łacha :)
|
|
Miałam z nim również do czynienia i mi wciskał bajki, że leży w szpitalu w ciężkim stanie. Później dostałam smsa z jego nr, że pisze jego dziewczyna bo "Marcin" jest w śpiączce. Zadzwoniłam z innego nr na jego nr i normalnie odebrał rzekomy "Marcin".
|
|
Nie dawajcie kasy padalcom, bo coraz więcej tego łazi.
|
|
Żebrząc więcej zarobi jak normalny pracujący człowiek .Więc po co mu iść do pracy i harować jak wół jak tak jest lepiej ktoś zawsze się zlituje słuchając tak dramatyczne historie
|
|
Zgadza się, ten człowiek rzeczywiście przychodzi opowiada z pełnym przekonaniem i ze łzami w oczach jak bardzo jest chory, ze to białaczka, ze każdego dnia musi przyjąc drogie leki, za 400zł chyba, że zebrał juz dzisiaj 200zl i jeszcze 200 zł mu brakuje! Wzbudza współczucie, wydaje się bardzo wiarygodny! Jestem w szoku!!! Opowiedział mi tę bajkę przed świętami! Przestrzegam!
|
|
owy kolo mieszka w piatnicy -jest to zwykły oszust chodzacy po roznych firmach w łomzy i jak opisuja przedmowcy wciska kity i zeruje na ludzkiej litosci....... jakis czas temu pracował w urzedzie miasta przekładał listy zwykły oszust i naciagacz ......
|
|
a na imie ma albo piotr lub paweł
|
|
Ja znam osobiście tego człowieka. Nazywa się Marcin. Nazwiska już podawać nie będę. Mieszka trochę dalej jak w Piątnicy. Nie dajcie się nabierać na jego sztuczki.
|
|
u nas też był ,serce się skruszyło na myśl o jego nieszczęściu ale rozum podjął inną jak widać słuszną decyzję. akapulko12
|
|
teraz podobno ma chodzić w parze z pomozmi - ten sam bajer
|
|
to straszne,bo przez takich naciągaczy stajemy się nieczuli na prawdziwe tragedie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |