Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy portal regionalny - falstart |
Szumnie zapowiadane i reklamowane uruchomienie nawego PORTALU REGIONALNEGO na 11 listopada okazało się falstartem. Cały czas wisi informacja, że uruchomienie nastąpi 11 listopada. Jeżeli jednak jest ktoś niecierpliwy i chciałby zobaczy jak będzie wyglądał nowy serwis zapraszam pod adres http:/ / 212.244.128.51/ ~ksok2/ gdzie wisi nieskończona wersja. Przynajmniej wiadomo czego się spodziewać. Ciekawy jestem dlaczego regionalność serwisu ogranicza się na Rzeszowie a nie np. na Lesku, czy Szkarskiej Porębie (zobaczcie wprowadzone informacje). Przy takim rozumieniu regionalności 4lomza, będzie musiało podawac informacje o Łukaszence, żeby być jeszcze bardziej regionalne. Edzio mały, Edzio widzi, Edzio słyszy, Edzio więcej wie niż mówi. Mały Edzio
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy portal regionalny - falstart |
Hmmmm.. grafika fajna, jest nawet forum. moim zdaniem za rozlegle to :( a ze falstart to musimy troche zrozumiec ludzi ktorzy to tworza... poczekajmy jeszcze pare dni :] --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Jaki to tam portal?? Predzej strona dla uzytkownikow sieci IST. Dlaczego jak 4lomza wystartowalo, to nagle chyba wszystkie kombinacje nazwy Lomza zostaly zarezerwowane ? I dlaczego kazdu kto otwiera strone www to nazywa ja portalem? "Portal, rodzaj wielotematycznego serwisu internetowego. Poprzez portal użytkownicy sieci mają dostęp do najnowszych informacji z różnych dziedzin, z reguły portale wyposażone są też w mechanizm wyszukiwania plików (stron WWW) w Internecie. Za pomocą portalu można więc otrzymać dowolną interesującą nas informację. Największe światowe portale to Yahoo, Altavista czy Lycos, zaś w Polsce Onet i Wirtualna Polska." http://wiem.onet.pl/wiem/013453.html R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
a czy 4lomza.pl ma swój własny katalog www??? --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
hm. no, ciekawe czemu 4lomza sie nazywa 4lomza, a nie lomza.info, albo elomza.pl :) tez musieli kombinowac okropnie :> GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Pracowales tam i nie wiesz? Michale
|
|
Apropo pracy to uważam że Speed zatrudnia po kolei wszystkich w Łomży co się znają na www. Czy to jest normalne? :P ble.... --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
No i dobrze, jest pelno talentow a to chyba normalne
|
|
tarczynie, wróżbitą. gratuluje pudła. powiedz tylko na jakiej zasadzie tak smiesz twierdzic ? GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Raver - Lomza.info nie jest portalem. Jest Informatorem Przyjaznego Miasta i jako takie przyjelo za swoja domene nazwe lomza.info
|
|
Zgadzam sie w powyższym stwierdzeniem. Przejżałem już dużo "portali" i mimo że lomza.info nie prezentuje się idealnie to mozna tam znalezc najciekawsze informacje odnosnie lomzy. Pozdrawiam --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
tak niechcący że e-lomza to www.lomza.com.pl
|
|
miało byc: tak niechcacy zauważyłem że www.elomza.pl to www.lomza.com.pl
|
|
no to fajnie mamy :) lomza.com i lomza.com.pl dwa rozne adresy dwie inne firmy :) kurcze, czekam na 4lomza.com i 4lomza.org :) --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |