Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziewanie |
Mam pytanie - czy ktoś z was spotkał , otarł sie o kogoś z tz. chorobliwym ziewaniem . Taka osoba jest niby wyspana , aktywna. pracuje a usta jej sie nie zamykają . Najgorsze rozmawia z tobą i niby jest zainteresowana rozmowa , a cały czas ziewa jak ryba łapie powietrze . Czy to jest choroba , a jeżeli tak to jaka ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziewanie |
mniej ciągnij to usta się domkną :) ---------------------------------------------
|
|
od razu ziewnęłam
|
|
Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!:):)
|
|
Niedotlenienie, człowiek ziewa, ponieważ potrzebuje więcej powietrza :) Może to kwestia zbyt małej ilości hemoglobiny? Mało hemoglobiny = mało tlenu przenoszonego we krwi = niedotlenienie = ziewanie. Lekarzem nie jestem, więc tak sobie z rozpędu diagnozę stawiam ;)
|
|
Wydaje mi się, że kiedyś czytałam jakaś książkę i coś było w niej wspomniane o częstym ziewaniu. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chodziło chyba o wyrównanie ciśnienia w uchu wewnętrznym. Udaj się do laryngologa- powinien pomóc.
|
|
Przy seksie też ziewa?
|
|
no nieźle
|