Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta dla dzieci |
Witam,chciałam zapytać czy ma ktoś namiar do dobrego stomatologa dziecięcego,który ma umowę z NFZ. Z góry dziękuje ktoś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta dla dzieci |
Na NFZ niestety nie znam, ale prywatnie mogę polecić P. Izabelę Trzska z Bodent na Sybiraków. Przemiła kobietka. Bardzo dobre podejście do dzieci. Byłam u niej z moim 2 - latkiem.
|
|
A ja polecam w poradni( niestety nie pamietam nazwiska - przyjmuja tam dwie panie stomatolog) na Wyszynskiego, lecza tam na NFZ , przyjmuje tam przemiła pani doktor, ktora ma bardzo ciepłe podejscie do dzieci, mam nadzieje ze pierwsza wizyta u tej Pani zostanie na zawsze cudownym wspomnieniem jesli chodzi o wizyte u dentysty, napewno moje dziecię bedzie w przyszłosci odwiedzac stomatologa chetnie. A zreszta jesli chodzi o dorosłych, pani doktor traktuje rowniez bardzo ciepło.
|
|
Ja polecam P Choromańską na PRUSA , przyjmuje na NFZ i jest przemiła dla dzieciaków :)
|
|
Ja26 czy Pani Choromańska napewno przyjmuje na NFZ, bo w spisie świadczeniodawców w zakresie stomatologii na rok 2014 nie ma Jej gabinetu? Swoją drogą, rzeczywiście jest to bardzo przemiła Pani.
|
|
Wydaje mi się że przyjmuje na NFZ , ale zawsze możesz zadzwonić i jeszcze dopytać.
|
|
Bardzo polecam Panią Dziewięcką z przychodni na Wyszyńskiego. Przyjmuje w poniedziałki i piątki, dojeżdża z Białegostoku (z tego co mi wiadomo). Bardzo dobre podejście do dzieci. Nagradza je pieczątkami i rysunkami. Naprawdę szczerze polecam, moje dzieci są bardzo zadowolone i lubią (o dziwo!) chodzić do dentysty :) „Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności” - Albert Einstein
|
|
ok
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |