piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kibice co Wy chcecie od urzędu miasta

Ludzie co Wy chcecie od urzędu miasta.Przecież oni są przygotowani na II
ligę.

W pierwszej kolejności rok temu zrobili boisko treningowe po drugiej stronie ulicy -bardzo dobra płyta trawa tak zielona że aż miło patrzeć,a równiutkie jak stół bilardowy(boiska do tej pory niema).

Druga to modernizacja stadionu -przetarg ogłosili chyba z pół roku temu,prace na dniach się skończą.(Urząd marszałkowski w styczniu już obiecał drugie tyle kwoty co da miasto Łomża.Urzędnicy z miasta tak zwlekali z kasą na modernizacje i całą winę zwalali na Urząd marszałkowski .Przez nich (darmozjadów Łomżyńskich z urzędu miasta) terminy przetargów przeciągneły się o kilka miesięcy .

Trzecia to parkingi.Włodarze Naszego miasta są przegotowani i otwarci na kibiców z całego regionu.Zrobili fajny parking przy muszli wyłożyli kostką brukową zawsze te 100 samochodów wejdzie.(nic kompletnie nie myślą -póżniej zakaz parkowania na całej ulicy Zjazd i z bani tacy z nich geniusze

Czwarta sprawa to kasa.Cały samorząd Łomżyński doszedł do wniosku że przez ostatnie 2 lata najwięcej promocji dla miasta dał ŁKS.(bardzo dobre wyniki ,Rekordowa seria wygranych ,duże frekfencje kibiców na meczach w Łomży.W związku z awansem klubu na zaplecze OE postanowili wykorzystać na dalsze promowanie miasta.Zagospodarowali kasę i postanowili wspomagaż drużynę kwotą 40 tys.miesięcznie.(JESZCZE JAKBY MOGLI TO BY ZABRALI)

Miasto nie zrobiło nic ,kompletnie nic chociaż już od ponad roku był temat II ligi w Łomży.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kibice co Wy chcecie od urzędu miasta

Wiesz Krzycho ich nigdy nic nie zadowoli :)

dziurawego wora nigdy się nie zapełni ???

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

mieczkoś debilu , nie wypowiadaj sie w tematach o ŁKSie

k.kibicŁKS a czemu nie??Czy mam inne prawa niż ty... ??

Mieczkoś wyluzuj, jak my kibice napiszemy coś o policji to zaraz sie denerwujesz i wypisujesz tu niestworzone rzeczy, broniąc ich jak Żyd matke. Jeżeli nie interesuje Cię dany temat, i nie masz nic ciekawego i mądrego do powiedzenia to przemilcz to.

cyt,,Wiesz Krzycho ich nigdy nic nie zadowoli :)"

i co to ma wspólnego z tematem.... :/

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

Temat postu : "Kibice co Wy chcecie od urzędu miasta"
To ma wspolnego że Wy... "kibice" czepiacie sie wszystkiego i wszystkich (jak napisał Krzycho) i nigdy Was nie mozna zadowolic.Na Łksie były cegiełki do kupienia to powiedz mi ilu z Was (zagorzałych kibiców z młynu) ją zakupiło :)
A zreszto co tu gadac ,nie mam ochoty sie znowu kłócic :) Pozdro

P.S. cyt.: "Mieczkoś wyluzuj, jak my kibice napiszemy coś o policji to zaraz sie denerwujesz i wypisujesz tu niestworzone rzeczy, broniąc ich jak Żyd matke"
To nie piszcie jak to nazwałeś tego "coś" o Policji i bedzie dobrze :)

mieczkos ale te cos to zajebiscie razi w oczy to cos to glupota polskiej policji

______

Żyj żyj na maxa...

Bez komentarza :) Nie mam ani siły ani chęci żeby zaczynać wszystko od początku :) Pozdro

koleszko mieczkos: myslisz ze kazdego stac na zakupienie takiej cegielki ? Kogo bylo stac ten kupil, a kibice z mlynu niedosc ze poswiecaja swoj czas i pieniadze na przygotowywanie opraw, to jeszcze jedza na wyjazdy i w kazdej chwili sa gotwi walczyc o swoje barwy...wspomagaja tez pilkarzy goracym dopingiem na meczu czy to malo ? Jestem przekonany, ze gdyby nie bylo zorganizowanych kibicow w Lomzy to na stadion nie przychodzilo by tyle ludzi a co za tym idzie nie bylo by wplywow z biletow, nie bylo by sponsorow (bo kto by sponsorowal klub na ktorego mecze przychodzi po 500 osob) i pilkarze nie mieli by dla kogo grac....zreszta co ja tu bede gadal z kolesiem zakochanym w policji..nara

...Łomżyński Klub Sportowy...

Masz racje,nie dogadamy sie ;/ P.S Zakochanym to możnabyć w dziewczynie :)

Autor: mix (---.chcgilgm.dynamic.covad.net)
Data: 03-06-06 01:29

koleszko mieczkos: myslisz ze kazdego stac na zakupienie takiej cegielki ? Kogo bylo stac ten kupil, a kibice z mlynu niedosc ze poswiecaja swoj czas i pieniadze na przygotowywanie opraw, to jeszcze jedza na wyjazdy i w kazdej chwili sa gotwi walczyc o swoje barwy...

Sympatyczny kolego z Chicago. Czy w demokratycznych Stanach na meczach piłki noznej też są "kibice z młynów"? I też walczycie o barwy? Polskie społeczeństwo ostatnio naoglądało się sporo w TV na temat kibiców i ich honoru (Kraków, Warszawa). Zaczyna mieć dość hord pijanych kiboli, którzy pod przykrywką honoru niszczą cudze mienie i zarzynają się nawzajem. Odpuść więc sobie pouczanie innych.

Pozdrowienia

ADALL

ADDAL dzieki ,wyjełes mi te słowa z ust :) ale nie chce zaczynac znowu tego tematu bo i tak sie z nimi nie dogadamy ;/ Z tymi "ludzmi" nie da sie dogadac ;/
Pozdro

a powiedz mi kto sie w Lomzy zarzyna na meczu ? lol Widac ze nie masz zbytnio rozeznania, nawet jak by taka Jaga przyjechala to nikt by sie nie zarzynal wyluzuj....czy w stanach sie leja na meczach ? Oczywiscie ze tak, moze nie na taka skale, ale jednak tak...acha w stanach piwo jest roznoszone przez panienki na stadionie, ktore wrecz wciskaja Ci je do geby, a u nas tylko z racji ze sponsorem jest borwar mozna sobie kupic.

A co do kolegi mieczkosia, to moze sam cos wymysl, a nie tylko jak ktos za Ciebie napisze odrazu sie pod tym podpisujesz...pozdrawiam obu panow.

Autor: mix (---.chcgilgm.dynamic.covad.net)
Data: 03-06-06 17:47
napisał:
"a powiedz mi kto sie w Lomzy zarzyna na meczu ? lol Widac ze nie masz zbytnio rozeznania, nawet jak by taka Jaga przyjechala to nikt by sie nie zarzynal wyluzuj"

Popieram ADALLA:
Przeczytaj niżej i zamknij buźkę, jeżeli udajesz, ze to niewinne zabawy.

"Czterech rannych w szpitalu, ponad dwadzieścia osób zatrzymanych przez policję - to bilans zajść w Białymstoku, do których doszło przed meczem piłkarskim między miejscową Jagiellonią a Widzewem Łódź.
Według świadków, jedna osoba została pchnięta nożem. Na miejscu znaleziono nóż i siekierę.
W grudniu ub. roku zmarł w szpitalu, zaatakowany na ulicy 19-latek, przedstawiciel jednej ze zwaśnionych grup".

Masz jeszcze coś do powiedzenia dzieciaku ??

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

nie, nie mam zamiaru z toba dyskutowac, bo taki to nigdy racji nie przyzna, ale po pierwsze po ch*** piszesz mi tu jakis kawalek z meczu ktory odbyl sie dawno temu i z ktorym Lomza nie ma nic wspolnego ?
Chlopie powtorze ci jeszcze raz, gdyby nie bylo zorganizowanych kibicow w Lomzy to nie bylo by i tej drugiej ligi, bo po co tu grac jak nie ma kibicow ?

A co do twojego zakonczenia, jak wruce to moze pobawimy sie w piaskownicy ? Fajnie bedzie, zapewniam.

mix: o czym Ty gadasz ??? Informacje przeze mnie napisane są z przed kilku godzin !! Sobotnie (u Ciebie przecież ten właśnie dzień)

http://wiadomosci.onet.pl/1334046,11,item.html

Zresztą nie będę się produkował daremnie. Poczytaj komentarze pod artykułem.
Ja piszę o bandytach a nie o kibicach. Sam jestem kibicem ŁKS !!!
Poczytaj uważnie artykuły po meczu ŁKS-JAGA. Pożyjemy, zobaczymy.

Pozdrawiam

ale oni tlukli sie nawzajem...a przyznam ze nie wiedzialem o tym dzisiejszym starciu..bo tu nie jest glosno o takich bzdetach...no nic na meczu z Jaga napewno bedzie ciekawie (o ile nie awansuja..bo maja jeszcze szanse przy zywciestwie w Sosnowcu graja w barazach)...ale mysle ze bez ofiar he he..pzdr

?

peter:
czytam twoje posty i nasuwa mi się jeden wniosek: twój tok rozumowania zatrzymał się na dacie 9.X.96. Musiał ci ktoś z Białegostoku mocno przyłożyć na tamtym meczu bo powracasz do niego chyba w każdym możliwym temacie. Na polskich stadionach, czy to łomżyńskim czy to białostockim widzisz tylko zadymy, rozróby, chuligaństwo etc. Nie dostrzegasz ŻADNYCH pozytywnych aspektów kibicowania, dla ciebie każdy szalikowiec jest chuliganem, mordercą i Bóg wie jeszcze kim innym. Idąc twym tokiem rozumowania każdy łomżyński kibic, który nosi szalik jest stadionowym bandytą, którego trzeba eliminować. Po meczu z Unią widziałem pewną kobietę z szalikiem na szyi. I co ? Ta pani też chodzi na mecze by robić zadymy ??? Obudź się !!!, to już 10 lat do przodu. Dla ciebie ideałem kibicowania byłoby pewnie siedzienie 90 minut na dupsku oczywiście z nieodłącznym elementem biernego kibicowania - pestkami. Nie wspominając już o nie uczestniczeniu w meczach wyjazdowych swojej drużyny, bo przecież na takie mecze jeżdzą "sami chuligani". Żyj dalej w swoim wyimaginowanym świecie, na szczęście na naszym stadionie, jest coraz mniej osób zachowujących się tak jak ty.

?

Dodam jeszcze, że obecnie większość "stadionowych chuliganów", do których często tak pijesz, nie nosi żadnych szalików, wręcz przeciwnie ubieraja się tak aby być nierozpoznanym w tłumie.

PS. Widzę, że wiedzę czerpiesz z onetu. Gratuluję źródła...

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=35116&wid=8336521&rfbawp=1149420397.217&ticaid=11b9d

Bez komentarza!!!! ;/

Ptysiu80: owszem byłem na meczu z Jagą w 96 roku, co świadczy, że wiem coś na temat ŁKS, kibiców itd. Nie oklepali mnie (dosyć szczęśliwie). Wybiórczo traktujesz moje wypowiedzi. Sam chodzę na mecze w szaliku, więc wybacz, ale ja poprzez szalik nie dzielę kibiców na lepszych i gorszych. Sam doskonale wiesz, że mam rację. Chuliganów i bandytów trzeba wytępić, gdyż stanowią niebezpieczeństwo dla samej piłki nożnej. Nic innego nie propaguję. I nie trzeba tu oddziałów ZOMO, lecz szybkiej zmiany prawa. Masz inne zdanie na ten temat??

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org