piątek, 21 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Esculap-Badania do pracy

Witam! Czy ktos z forumowiczow orientuje sie jakie badania sa robione,ile kosztuja? W jakich godzinach trzeba sie tam stawic?Dostalam skierowanie do Esculapu od pracodawcy....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Esculap-Badania do pracy

najpierw około 8 - krew,prześwietlenie itp , a potem o 15 do lekarza medycyny pracy. trzeba uzbroić się w cierpliwość bo czasami kolejka jest duża ;) koszt to w zależności jakie badanie np. wstępne,kontrolne. Zadzwoń zapytaj i weź fakturę zazwyczaj pracodawca zwraca koszty

Dziekuje :) na skierowaniu mam napisane,ze badania wstepne. Pracodawca oczywiscie zwroci koszty tylko,ze najpierw ja sama musze zaplacic i nie wiem ile szykowac pieniedzy...

weź 150 :)

Rano od 7 czynne idziesz do zabiegowego ze skierowaniem i resztę ci powiedzą , dają skierowania do lekarzy i pobierają krew na badania a od 14 przyjmują lekarze.

a z płatnością to zależy od jakiego pracodawcy. tydzień temu robiłem to nic nie płaciłem.

Ooo Maruda nie jestes wredny :) dziekuje za odpowiedzi :)

Ja przy wstępnych prawie dwa lata temu miałam jeszcze prześwietlenie płuc, które trzeba było zrobić przed wizyta u lekarza. Jeśli chodzi o koszt to płaciłam chyba około 90 zł

Krew można oddawać do 10.00, więc nie ma po co się zrywać z rana i stać w kolejkach.

Badania wstepne to u mnie pobranie krwi i przeswietlenie pluc oraz wizyta u lekarza-platne 74zl

można też oddzielnie kał przebadać na własną prośbę by było wiadomo czy robotę ma się we krwi czy w d....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org