Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Esculap-Badania do pracy |
Witam! Czy ktos z forumowiczow orientuje sie jakie badania sa robione,ile kosztuja? W jakich godzinach trzeba sie tam stawic?Dostalam skierowanie do Esculapu od pracodawcy....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Esculap-Badania do pracy |
najpierw około 8 - krew,prześwietlenie itp , a potem o 15 do lekarza medycyny pracy. trzeba uzbroić się w cierpliwość bo czasami kolejka jest duża ;) koszt to w zależności jakie badanie np. wstępne,kontrolne. Zadzwoń zapytaj i weź fakturę zazwyczaj pracodawca zwraca koszty
|
|
Dziekuje :) na skierowaniu mam napisane,ze badania wstepne. Pracodawca oczywiscie zwroci koszty tylko,ze najpierw ja sama musze zaplacic i nie wiem ile szykowac pieniedzy...
|
|
weź 150 :) Rano od 7 czynne idziesz do zabiegowego ze skierowaniem i resztę ci powiedzą , dają skierowania do lekarzy i pobierają krew na badania a od 14 przyjmują lekarze.
|
|
a z płatnością to zależy od jakiego pracodawcy. tydzień temu robiłem to nic nie płaciłem.
|
|
Ooo Maruda nie jestes wredny :) dziekuje za odpowiedzi :)
|
|
Ja przy wstępnych prawie dwa lata temu miałam jeszcze prześwietlenie płuc, które trzeba było zrobić przed wizyta u lekarza. Jeśli chodzi o koszt to płaciłam chyba około 90 zł
|
|
Krew można oddawać do 10.00, więc nie ma po co się zrywać z rana i stać w kolejkach.
|
|
Badania wstepne to u mnie pobranie krwi i przeswietlenie pluc oraz wizyta u lekarza-platne 74zl
|
|
można też oddzielnie kał przebadać na własną prośbę by było wiadomo czy robotę ma się we krwi czy w d....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |