poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internet

Witam mam pytanie jakie papiery sa potrzebne żeby podpisać umowe z Ist lub Introlanem? i jaka jest lepsza firma z tych w/w ? Bo jednak internet mobilny zawodzi... :d

... Lekarz kazał przytakiwać

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internet

introlan? nie polecam

Jesteś właścicielem mieszkania w którym chcesz montować, czy na stancji siedzisz ?

jestem zameldowany w tym mieszkaniu trwa sprawa spadkowa i mieszkanie niema chwilowo głownego lokatora ale to już inny temat ...

... Lekarz kazał przytakiwać

http://istsc.pl/

Bo jak byś był na stancji to musisz mieć zgodę właściciela na montaż (tak jest w introlanie)

Najlepiej zadzwoń i zapytaj. W najmniej komfortowym przypadku potrzebna Ci będzie jedynie zgoda właściciela, to tylko internet.

Autor: Albatros (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 08-01-14 14:55

"introlan? nie polecam" , a niby dlaczego?
Usterki zdarzają się wszędzie.
W IST nikt nie odbiera(ł) telefonu, a w INTROLAN'ie (odebrane połączenie, dwa dzwonki) chwila rozmowy i wszystko jasne - dodam, że "problem" był u mnie.
Według mnie najważniejsza jest obsługa klienta, kontakt.
Ze względu na to nie polecam tych wszystkich molochów (neostrady, LTE, aero, GSM, itp)ze swoimi reklamacjami na telefon, każdy inny operator któremu można spojrzeć w oczy, jest OK.

W ist wystarczył kiedyś dowód i kaucja , jeżeli dobrze pamiętam 300 zł

Raul

www.introlan.pl
podłączenie bez kaucji

Tylko http://www.introlan.pl/

Zadne tam jakieś aero , piźdz..ero , introlan jest najlepszy:)

1

ja mam IST i sobię chwalę nie zawiódł ani razu. ja wynajmuję mieszkanie i sytuacja wygląda tak, że zapłaciłem kaucję 300 zł przez 7 miesięcy płaciłem abonament a pozostałe 5 odciągają mi z zapłaconej kaucji. prędkość 30mb. faktyczna jest 25-40mb więc spoko

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org