Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Verba na ŁKS-ie |
Klub nie ma kasy a oni sciągają Verbe na zakączenie Sezonu (prawie). Przecież werba nie przyjedzie i nie zaśpiewa nam za darmo tylko skasuje z 50000zł a za to zapłaci na pewno klub a nie miasto a 50000zł to 1/4 długu ŁKS -u więdz gdzie tu sens i gdzie tu logika !!!! Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Verba na ŁKS-ie |
Napewno niestracą na tym przynajmniej mi sie tak wydaje przeciez klub nierobił by takich głupot (Chyba...) Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Verbe ściągnął sponsor główny czyli Browa Łomża i to on za to płaci. Taki jest ich sposób na promocje, i Klubowi nic do tego.
|
|
Nawet jesli to lepiej zeby Browar dal ta kase chociazby na oddluzenie klubu! Pomijam fakt ze chyba lepiej bym sie bawil przy zespole dicho-polo niz przy takim pseudo rapie! Pozdr.
|
|
50 000 zł za występ jakiegoś niszowego zespołu hiphopolo? :D:D:D:D:D gruuubo przesadziłeś... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Z tego, co ja słyszałem w radiu eska mówili, że na zakończenie sezonu ma przyjechać jeden osiem L. Może się mylę. No tak jak przyjedzie jakiś znany zespól to zgarnie kupę kasy a żeby do II ligi wejść to trzeba zrobić trochę zmian a to będzie kosztować Pozdrawiam Jarek1
|
|
Rozumiem ze wiekszosc Szalikowcow słucha hip hopu ale ten rodzaj muzyki chyba niebył by najbardziej odpowiedni na taka okazje. Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
to nie jest hiphop przecież... to jest pop (jak sami twórcy to określają)... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a ja słyszałem, że to oni chcą zostać wypromowani przez gwiazdy ŁKS i laleczki Browaru Łomża. Tylko ciekaw jestem - ile odpalą na nasz klub za tą promocję. Ale skąd mieliby mieć jakąkolwiek kasę. Pewnie występują za "wikt i opierunek". Nikt mnie nie przekona, że za słuchanie tej muzyki trzeba kupować bilety wstępu!! ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Ja pierd*** też nie mieli kogo wziąść tylko jakieś śmieszne hiphoplo o by ich ch** jak dla mnie za tą kase ściągneliby FIRME,WSP albo Hemp Gru a nie jakis pajaców ale cuż to jest decyzja naszego sponsora. A tu macie racje lepiej jak oddaliby tą kase na klub zamiast wynajmować jakąś "gwiazde muzyki"
|
|
nie za słuchanie tej muzyki kupujesz bilet ale po to żeby pomóc klubowi... a wam jak zwykle nic nie pasuje... nie podoba sie ! możecie wyjść po meczu i nie świętować razem z innymi. Władze kluby czy sponsor (tego nie wiem) chce zrobić imprezę na której ludzie będą mogli świętować zdobycie puchar i do tego wybrano taki zespół... jak go nie lubię to nie słucham... ale z tego co wiem to i tak wszyscy będą sie bawić bardzo dobrze przy tym zespole tak jak przy innych disco polo które występują na różnych imprezach w Łomży. Każdy słucha tego na co ma ochotę . . .
|
|
a jutro bedzie padal deszcz i *** nie bedzie baletow no chyba ze bedzie jakis namiocik to co innego
|
|
sądze ze sami jako kibice lepiej pospiewamy niz te całe verba... michał
|
|
za 50000 to musieli by wziasc ze sobo jeszcze innych gangsterow, madafakersow hahaha
|
|
Z tą ceną to ostro przesadziłeś. Myślę, że wezmą w granicach 3000 – 6000. Raczej nie ma w Polsce zespołu, który brałby 50000. Występ na zakończenie rozgrywek i świętowanie powinien być. Tylko czy w obecnej sytuacji warto wydawać te kilka tysięcy złotych na nich? Z osób, które dzięki Verbie dodatkowo przyjdą na mecz, nawet gdyby kupowali najdroższe cegiełki, nie uda się uzbierać na zapłatę dla tego zespołu. Niby bieda, niby brak kasy, a wydaje się ją na niepotrzebne rzeczy! Podobnie było z obozem na Cyprze. Na zagraniczny obóz pojechaliśmy jako jedyni zawodnicy w trzeciej lidze. Myślę, że i bez niego spokojnie ŁKS wywalczyłby drugą ligę. A braki w kasie na pewno już wtedy były znaczne. Jutro w godzinach popołudniowych ma nie padać deszcz, więc nie bać się pogody i przychodzić na mecz! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
"pan i władca" wyjazd na Cypr jest to inwestycja w drużynę, oni byli i mam nadzieję bedą grali z dobrymi drużynami i na dorych boiskach, tak aby w II lidze nie miękły im nogi!
|
|
za 3-6 tys zl to se mozesz kapele na wesele zamowic hehe
|
|
Oni wezmą w granicach 10-15 tys. , a ktoś tu napisał ze w polsce nie ma takiego zespołu ktory wziąłbym 50 tys?? Przecież ich troje swego czasu brało 100 tys. i to było oficjalnie gdzies mowione.
|
|
ja bym tym łachom nawet stówy nie dał...
|
|
verba najgorsze gówno :/ i to ma byc hip-hop:/
|
|
Verba to porażka
|
|
moze Verba to porazka ale to jest Promocja Browaru i klubu tak dziala sie wszedzie!!! Pieniadz robi pieniadz!!! Reklama dzwignia nie tylko handlu!!! Dobry pomysl z koncertem, co do doboru zespolu nie bede sie wypowiadal. pozdro :D AVIVA ŁKS! :D -=przemek aka phobia=-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |