Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół Millenium |
Witam! Czy ktoś może wypowiedzieć się coś na temat tego zespołu? czy warto go wziąć na wesele> Z góry dziękuje za wszelkie informacje! Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół Millenium |
Witam. Szukanie informacji o zespole na forum internetowym to błąd. Wiem, bo sam przeglądam właśnie różne wątki i wyglądają one komicznie... Nie znajdziesz tu obiektywnych porad, nawet jeżeli są to nie odróżnisz ich postów pisanych przez same zespoły. A w tych postach można znaleźć: - autoreklamę - pod różnymi nickami polecają samych siebie, - zawiść - obsmarowywanie konkurencji, której lepiej się wiedzie, - są też wypowiedzi tzw. "niespełnionych muzykantów", którzy sami reprezentują niski poziom, nigdzie nie udzielają się pod kątem muzycznym a negują wszystko co tylko pojawi się w temacie zespół na wesele itp. Jedynie wcześniejsza własna obserwacja np. podczas innego wesela może w 100% potwierdzić, że Twój wybór będzie OK. Możesz też bazować na opiniach najbliższych i koniecznie życzliwych ci osób, którzy polecą konkretne zespoły. Warto tę bezpośrednio zajrzeć na strony www zespołów, często już po zawartości strony można zorientować się w jaki sposób przygotowani są do obsługi imprez. Często są jakieś dema, filmiki z wesel i widać na nich jak bawią się goście. Polecam również bezpośredni kontakt z członkami zespołu (albo telefoniczny i mailowy). W takich rozmowach też pokazują w jaki sposób traktują klienta, można dopytać się o szczegóły. Życzę owocnych poszukiwań. :-)
|
|
dokladnie jak wyzej rodzina znajomi to jedyne zaufane zrodlo inf.
|
|
Autor: info4 , a nie mógłbyś częściej pisać tu na forum ? Mądrego to , aż miło poczytać .
|
|
Dopiero się zarejestrowałem, zaglądam od jakiegoś czasu więc pewnie jest szansa, że coś tam jeszcze "mądrego" napiszę. :-) Nie obiecuję systematyki bo tempo życia szybkie i różne sprawy uciekają między palcami, nie tylko posty...
|
|
Gratulacje za błyskotliwy post w temacie : POSZUKUJE DZIEWCZYNY .
|
|
grali u mnie i baaaaaardzo Ich polecam! :)
|
|
Byłam na weselu, gdzie grali, spodobało mi się, przede wszystkim wokalista o pięknym głosie. Bardzo profesjonalni, również POLECAM!!
|
|
Wokalistka o pięknym głosie oczywiście :) Naprawdę super zespół, prawdziwi muzycy.
|
|
Może i wypowiedzi nie są obiektywne, jak napisał info4. Ja się przyznaję piszę subiektywnie, ale za to wiem co mówię, może ktoś skorzysta. Zespół Millenium POLECAM, przede wszystkim ze względu na muzyków, prawdziwych, a nie "niespełnionych muzykantów". Wokalistka rzeczywiście piękny głos, ale inni muzycy także SUPER!!.
|
|
Ja również mogę wypowiedzieć się tylko pozytywnie. Jeśli ktoś potrzebuje zespołu, który spełni jego wymagania, to polecam. :)
|
|
Grali u mnie na weselu, wszystko zgodnie z planem. Wszyscy świetnie się bawili. Fajny zespół!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |