Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sieci telefoni stacjonarnej w Łomży. |
Czy są jeszcze dostępne inne sieci telefonii stacjonarnej w Łomży poza TP SA, Orange i MNI ? Proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sieci telefoni stacjonarnej w Łomży. |
IST, NOM (tego drugiego nie polecam)
|
|
Netia
|
|
A gdzie mieści ich biuro obsługi klienta?
|
|
IST jest na Mazowieckiej.
|
|
Multimedia, T-mobile. U mnie chyba od stycznia będzie Multimedia. Zobaczymy jak będzie działać ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Sieci to: Play, T-mobile, Ist, Introlan, Netia, Multimedia, Vectra, Cyfrowy Polsat, http://introlan.pl/index.php/telefoniaip
|
|
Play i T-mobile posiadają rówież infrastrukturę sieci stacjonarnej bezprzewodową, więc jeżeli już koniecznie chcesz ten stacjoanarny to weź bez kabli. TP.SA to już od dawna Orange. A tak wogóle to nie wiem, czy komuś indywidualnie /prywatnie w domu potrzeby stacjonarny (nie mówię o tych co korzystają z DSL/ADSL/VDSL np . neostrada).. oferty tel komórkowych naprawdę są kuszące, nie drogie, i myślę, że telefon komórkowy (ew. smartfon) jest najwygodniejszą formą telekomunikacji (jeżeli chodzi o połączenia, sms )
|
|
Netia biuro obsługi na Piłsudskiego,ja mam za około 115 zł telefon stacjonarny,rozmowy w kraju,USA i Uni,do tego na komórki w abonamencie no i oczwiście internet.
|
|
Jeśli jako telefon dodatkowy, to polecam Vectrę. Ja w vectrze płace 30zł i mam godzinę darmowych rozmów,co mi w zupełności wystarcza, bo czesciej korzystam z komórki
|
|
nowa telefonia
|
|
Ja polecam multimedia 24 zł wraz z prezentacja numeru.plus 2 godziny darmowych rozmów w kraju :) ********************* ********************* *********************
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |