Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AVITO, TSUNAMI, ELNETIX |
Mam światło od avito - porażka, elnetix - odwraca się plecami, tsunami nie da rady.... narodowi dostawcy nie zainteresowani... Kogo ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AVITO, TSUNAMI, ELNETIX |
jak prędkości i ile płacicie - \"po światełku\"...
|
|
Ja nie mam internetu.
|
|
Mam światłowód Avito i polecam , śmiga jak wczorajszy wicher .
|
|
jest jeszcze introlan i IST a jak nie to internet mobilny ewentualnie satelita :)
|
|
Dobry wieczór, Do Dali: pozwoliłem sobie sprawdzić historię Twoich postów (459 - ładny wynik) i nigdy nie pisałeś z adesów IP Avito (https://bit.ly/3aRmtrU), ale z \"etech.lomza.pl\" lub innych IP, które w przeszłości należały do \"etech\". To nie ta sama firma. Obawiam się, że cel wysłania tego posta był inny, ale być może ktoś Cię wprowadził w błąd - znamy przypadki gdy nieuczciwy sprzedawca zapewniał klienta o tym, że \"zainstaluje światłowód z Avito\" i \"to ta sama firma\" a instalował radio... Jeżeli potrzebujesz naszej pomocy to możesz porozmawiać z nami całodobowo pod 86 224 55 55, przez e-mail, Messengera. Do jeniec: dzięki za uznanie i błyskotliwy komentarz ;) Pozdrawiam, także konkurencję. :) Tomek z Avito t. wojtczak / AVITO INTERNET
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |