Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przybłąkał się pies |
02 grudnia,W okolicach ulicy Przykoszarowej przybłąkał się pies (z rodziny wilkowatych,biały). Wygląda na to, że komuś uciekł ponieważ jest zadbany i posiada obrożę . telefon kontaktowy 509439616
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przybłąkał się pies |
Wczoraj był na Księżnej Anny.
|
|
Wrzuć zdjęcie, jeśli możesz. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Psa oddam tylko właścicielowi więc jeśli posiadałeś takiego pieska to Ty wrzuć zdjęcie albo podaj jakieś znaki szczególne, np. kolor obroży. Jeśli opis się zgodzi oddam psiaka całego i zdrowego.
|
|
o moj boze.. to zatrzymaj go sobie .
|
|
Szukam właściciela to chyba jasne... ktoś może jego szukać bo pies jest zadbany i raczej mało prawdopodobne że ktoś chciał się jego pozbyć.
|
|
anya oszalałaś? z Twojego opisu nic nie wynika. Proszę o zdjęcie, bo koleżanka ma białego dużego psa. Wybacz zdjęcia nie mam, koloru obroży też nie znam. Skoro szukasz właściciela, to chyba łatwiej wrzucić zdjęcie i mieć nadzieję, że ktoś go rozpozna. Póki co wygląda na to, że wcale nie chcesz tego właściciela odnaleźć. Poza tym mi osobiście nie zdarzyło się jeszcze zgubić psa... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Pies wczoraj i od nas sobie poszedł, podaj maila wyślę Ci zdjęcie właścicielka może się za nim rozejrzeć w okolicach stacji BP, a psa nawet nie mogłabym zatrzymać ponieważ jednego już mam :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |