czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fryzura i makijaż ślubny

Witam
W przyszłym roku biorę ślub i zaczynam już szukać fryzjerki i makijażystki. Zależy mi na tym, aby zarówno makijaż jak i fryzura były trwałe. Nie chcę grubej tapety na twarzy i tony lakieru na włosach. Chciałabym wyglądać naturalnie.
Czy ktoś z Was ma jakieś opinie na temat pani Kasi Lipińskiej z Sikorskiego i pani Kasi Serafińskiej?
A może polecicie mi kogoś innego?
Będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fryzura i makijaż ślubny

o wlasnie tez sie chetnie dowiem :)

również podbijam:)! też w przyszłym roku biorę ślub i chętnie się dowiem kogo polecacie. Wiem, że Pani Serafińska przepięknie wykonuje makijaż ale ponoć jest mało trwały... Mojej koleżancecwykonała makijaż ślubny w 15minut i niestety świeciła się jak diabli, a do tego był po kilku godzinach do niczego... ale może macie coś więcej na ten temat do powiedzenia.

~ każdy dzień jest wyjątkowy, bo jesteś Ty...

aby nie zaczynać nowego tematu może akurat ktoś będzie wiedział który w Łomży fryzjer umie ścinać kręcone włosy, kiedyś była dobra fryzjerka na hipokratesa, ale niestety już tego zakładu nie ma:( jeśli ktoś akurat byłby w temacie to proszę o pomoc

WITAM JA ROK TEMU FRYZURE I MAKIJAZ DO SLUBU ROBILAM W SALONIE BIO STYLE NA MALACHOWSKIEGO FRYZURA TRZYMMALA MI SIE DO PONIEDZIALKU A MAKIJARZ TEZ BYL SUPER POLECAM!!!!https://www.facebook.com/pages/Bio-Style-Salon-Fryzur-Edyta-Mocarska/525794800792737

500405986 pani magda

grzybek

http://www.youtube.com/watch?v=2FFjfdjx7PE

na środmiesciu jest taki fajny salon:)

a co z fryzjerem od kręconych włosów?czy w Łomży naprawdę nie ma takiego specjalisty? proszę o pomoc, jak do tej pory trafiałam , prawie, na samych "pseudo fryzjerów"

Jeśli chodzę na makijaż to tylko do p. Serafińskiej nigdy mi nie wykonała makijażu w 15 min i zawsze przetrwa mi do końca imprezy (czytaj do rana). Własnego ślubu jeszcze nie miałam ale moje znajome które mają już ten wielki dzień za sobą przeważnie korzystały z usług tej pani i nigdy nie żałowały. A jeśli chodzi o fryzurę to salon Ewelina bądź pani Dorota z salonu tego co p. Serafińska.

Polecam makijażystkę Kasię Serafińską malowała mnie na ślub. byłam zadowolona i to nawet bardzo :)

A co sądzicie o makijażystkach z Cosmeo?

pani kasia lipinska bardzo ladnie czesze fryzurki wieczorowe ma fotki,mozecie wybrac sobie fryzure,polecam

Gienia_Smoliwąsowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org