Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rodzinne |
hej, moja sytuacja wygląda tak: pod koniec października urodził mi się maluszek, w połowie listopada złożyłam o zasiłek rodzinny i te różne dodatki. kieruję się do was z pytaniem, bo może ktoś był w podobnej sytuacji czy jest to możliwe, że jeszcze w tym roku dostaniemy pieniążki z urzędu czy mam sie ich spodziewać w styczniu dopiero? proszę o pomoc. debilom za kąśliwe uwagi z góry dziękuje. Lusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rodzinne |
Witam bez obawy w grudniu dostaniesz już pieniążki ogólnie wypłacane jest do końca każdego miesiąca ale z reguły są wcześniej .
|
|
zapytaj TAM gdzie składałaś wniosek, są terminy ustawowe, ... i nie zakładaj z góry, że wszyscy są debilami takimi jak ty ,
|
|
Pytałam ale nie uzyskałam odpowiedniej informacji. Dlatego pytam może ktoś miał podobnie i podzieli się wiedzą ;) Lusia
|
|
na 100% dostaniesz w grudniu, pewnie koło 20-stego.
|
|
bylismy w podobnej sytuacji w listopadzie 2011 roku .mi mowili ze w grudniu było w styczniu ... pozdrawiam ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |