Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jednodniowy rajd konny |
Szukamy chętnych na jednodniowy rajd konny w listopadzie, jazda w siodle lub na wozie, wieczorem ognisko i kiełbaski. Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jednodniowy rajd konny |
A można prosić o więcej informacji?
|
|
Byleby nie po trawnikach i chodnikach i nie po zmroku. Parę dni temu wieczorem widziałem takiego huzara-idiotę na koniu w okolicach strzelnicy, gdzie pełno ludzi. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
oj nie wyzywaj huzara :P od idiotów proszę... ogier lub klacz nie zawsze jest głupszy/a od jeźdzca, a i jeźdźca różny się zdarza. Także po zmroku... koń omija ludzi zwłaszcza tych co po trawnikach śmigają :))
|
|
Plan rajdu: 9-10 zbiórka i szykowanie koni ( czyszczenie + siodłanie) 10. 30 wyjazd 13.30 chwila wytchnienia dla koni i jeźdźców + grochówka 14.30 ruszamy dalej 18 powrót 18-19 rozsiodłanie i czyszczenie koni 19 ognisko - kiełbaski -muzyka - i co jeszcze dusza do zabawy potrzebuje Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
jakbym na wozie zechciał się rozsiąść raz na jakiś czas piersiówką wstrząstnąć. czy konie pierwej muszę szykować? wiele talarów trza przygotować. nie głupi pomysł by ruszyć w lasy. popić se wina,pojeść kiełbasy. niech przy ognisku pieśni w dal płyną, niech na ten dzionek frasunki zginą. a miejsce tego rajdu huzarów, żłoptania piwa,lizania garów. terminu również nie podaliście. dajcie konkrety:będę na liście nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Termin rajdu 23.11 koszt: 100 zł konno 50 zł wóz lub sanie jeśli śnieg spadnie Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
Oto podali Ci termin takowy Czy aby na pewno dotrzymasz słowy? Wszak napisałeś: będę na liście, Trza będzie czekać na Twoje przyjście? Niechaj stukają o kamień podkowy, wolny niewolnik się udał na łowy, dzień to radosny, data wypada na 23-go dnia listopada ;)
|
|
postaram się umowę wypełnić, lecz pierwej muszę 5 dych wydębić. może niewiastę swą też namówię, toć solidarnie zmieścim się w stówie. jeśli w robocie będę miał wolne pozwiedzam sobie te dróżki polne. lepiej na wozie czasami bywać, niż swoje życie "pod nim"przeżywać. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Huzarzy Śmierci sił czekać nie mają, bo niewolnika wolnego znać mają, bawić się razem, atrakcji moc będzie, wszak ten niewolnik z dziewczyną przybędzie. Wprzódy trza kilka złociszy uzbierać, miesiąc pozostał - czas liczon od teraz, a gdy nadejdzie dzień listopadowy, pojadą wszyscy i będzie rajd z głowy ;)
|
|
Ile macie koni jak trzeba jeździć i gdzie to się odbędzie ?
|
|
Mam to samo pytanie co wyw wśród moich znajomych jest jak na dzień dzisiejszy 4 chętnych .......
|
|
W tej chwili jest 5 koni, możemy jednak w każdej chwili dowieść konie ze stajnia w Radzyminie, tak więc ilość koni możemy regulować. Poziom jazdy minimum średni, czyli: stęp, kłus, galop Od Przyszłego tygodnia rozpoczyna działalność nasza stajnia w Stryjkach koło Szumowa więc można potrenować. Jeśli chodzi o trasę to zaczynamy Stryjkach, następnie Głębocz i wjeżdżamy na Czerwony Bór. Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
Można prosić o nr kontaktowy. Mam 2 osoby chetne :>
|
|
781975803 Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
Czy to na poważnie? ekolistek
|
|
Przepraszam za długą nieobecność, rajd jak najbardziej aktualny i na poważnie, zapraszamy do stajni w Stryjkach koło Szumowa. Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
postaram się wybrac do wap macie jakas strońę www?
|
|
Fajna propozycja.
|
|
Strona niestety w trakcie robienia Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
Prosimy o ostateczne zgłaszanie udziału w rajdzie do 15 listopada pod nr. tel 781 975 803 lub na e-mail dinfo@tlen.pl z informacja czy w siodle czy na wozie:) Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
23.11.2013 rozpoczęcie rajdu godzina 10.00 Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
Pierwszy rajd za nami !!! Mamy nadzieje że wszyscy uczestnicy zadowoleni i pełni wrażeń :) Już wkrótce kolejny jednodniowy wyjazd na który serdecznie zapraszamy. Data i program rajdu już wkrótce na forum. Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
ja chyba się na kolejny rajd wybiorę:)
|
|
Witam, dziękujemy za zorganizowanie rajdu. Wrażenia niezapomniane, nie da się tego opisać, trzeba przeżyć. Myślę, że to był jedyny taki rajd w Polsce :) Powodzenia i do zobaczenia. :>
|
|
Bardzo dziękujemy za pozytywne opinie i zapraszamy na kolejne eskapady w teren :) Rozpoczynamy również nabór chętnych do naszego Szwadronu. Dywizjon Jazdy Ochotniczej - Huzarzy Śmierci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |