niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukamy brązowego kundelka

Jakiś czas temu, przed Sylwestrem zaginął mały brązowy kundelek. Nazywa się Lucky. Miał czarną obrożę z napisem "dingo". Bardzo zależy nam na odnalezieniu go. Piesek jest towarzyski i ma dłuższą sierść. Ma też brązowy nos. Prosimy o jakiekolwiek informacje pod numer 724 672 550, lub 505 906 750.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukamy brązowego kundelka

Małego pieska późnym wieczorem widziałam wczoraj na Mazowieckiej. Grzbiet miał chyba czarny, reszta brązowa. Dość długa, prosta sierść. Miał obrożę, ale nie wiem jaką.

http://tablica.pl/oferta/szukamy-brazowego-kundelka-ID4BkDh.html?action=show&id=68002795

Tu jest zdjęcie psiaka, którego szukamy!

karolina.niedzielska1991@gmail.com witam to jest pani emeil co znalazla pieska wiem poniewasz szukalam swojego pieska i ta pani wyslala mi zdjecie ne emeila

Niestety tam go nie ma. Szukamy dalej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org