Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy będzie strona ŁKSu? |
Mam pytanie do wtajemniczonych..kiedy ponownie będzie dostepna strona ŁKSu? Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy będzie strona ŁKSu? |
jak znajdzie się kasa na serwer . Może być już jutro jak ja zasponsorujesz ;)
|
|
Wombat: Jesli chodzi o oficjalna to zaczynaj dzialac i daj znac jak cos. miejsce czeka.
|
|
Szukamy sponsora na dzień dzisiejszy nic nie jest wiadomo. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
ja moge udostępnic miejsce na serwerze. Ile jest potrzebne? Filip
|
|
ja zapraszam na forum o ŁKS www.lks.forumer.pl
|
|
nie mow ze 4lomza.pl nie zasponsoruje...? _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
strona bedzie kiedy beda pieniadze na serwer, a pieniadze beda kiedy sie je uzbiera. mozecie sponsorowac nikt na pewno sie nie obrazi.
|
|
No nie róbcie śmiechu! ŁKS nie ma własnej strony? A co to za problem z tym serwerem? Przecież to jest groszowa sprawa! Na przykład tu http://www.ovh.com/pl/ordering/sign_up.cgi Jest wolny adres np. www.lkslomza.eu. Wstyd fani ŁKS-u, wstyd!!! A jak nie stać Was na płatny serwer, to jest wiele darmowych hiostingów bez reklam. Lepszy taki na początek, niż żaden! ![]()
|
|
Strona pojawi sie na dniach. Wszystko jest juz zrobione oprucz domeny. Teraz sprawa jest w rekach 4lomza.pl i wlasciciela serwera. Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Czy koniecznie musi być na 4lomza.pl? ![]()
|
|
A co ci nie pasuje w tej domenie ? Jest to juz znana domena i nie bede od nowa "zbieral" uzytkownikow, pisal do innych stron zeby zmienili adres w dzialach LINKI, przerabial strony glownej, buttonow itp. Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Mi wszystko pasuje, ale dlaczego w takim razie na tym serwerze tej strony nie ma? Dlaczego została zdjęta? Aż takich problemów nie musi być, robisz przekierowanie i tyle. Z czasem ludziska przyzwyczają się do innego serwera:) ![]()
|
|
Dość już było zmian. Na poczatku była www.lomzalks.w.interia.pl i dalej kolejno: www.lkslomza.da.ru, www.lkslomza.up.pl, www.lks.lomza.tk i www.lks.4lomza.pl . W miedzyczasie działały jeszcze www.lkslomza.tk i www.lkslomza.90minut.pl . Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Strona już dostępna. Zapraszam www.lks.4lomza.pl Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |