Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opony NEXEN |
Czy gdzieś w Łomży dostanę nowe opony NEXEN?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opony NEXEN |
Świat opon na legionów i u Michała na Strzelców Kurpiowskich Oczekuję tylko odpowiedzi;)
|
|
u Kotelewskiego za Statoilem, jak pytałem to cena tak dobra że nie warto z neta + płacić za przekładki
|
|
to dziwne bo jak szukałem letnich opon NEXEN w Łomży za statoilem i w swiecie opon to nikt o nich nie slyszal i odradzali na maxa ze badziew chiński co w zasadzie nie jest prawda bo oponki sa dobre i koreańskie bodajże. jedne z lepszych opon w stosunku do ceny jakości. w wyscigach Daytona na NEXENACH jeżdźą.
|
|
Hmm... Podzwoniłem i nikt nie odradza w Łomży z powyższych zakładów;), a wręcz przeciwnie, że są lepsze od japończyków. Faktycznie u Kotlewskiego chyba najtaniej bo 330 PLN za szt R17, gdzie w internecie około 300 ale + założenie i wyważanie, także gra nie warta świeczki.
|
|
Mają na pewno u Kotleta i on ma najlepsze ceny na te opony. Z doświadczenia sam polecam te oponki, bardzo dobry stosunek ceny do jakości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |