czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
laptop zabrany

hehe dzis z rana wpada lomzynska fbi i niczym rambo w wietnamie pukaja do drzwi i laptopa grzecznie zabierajo ;) hehe paranoja za niby obrazanie czeczenow ;) czlowiek prawde pisze a tu taki zonk .. o boze boze bozenko co sie w tej polsce wyprawia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: laptop zabrany

Może to kara za błędy ortograficzne?

sory nie mam polskiej klawiatory i dlatego bledy ;) pozdrawiam fbi co nawet butow nie zdjeli w mieszkaniu co sa male dzieci ;)

:) :)

Prawda w oczy kole, jedno złe słowo, lądujesz do ciurmy od razu. Oto Polska 2013

P.erdolę rząd, prezydenta, ministrów, polityków! Zrobili z moich bliskich alkoholików!

oj biedactwo...... Mam nadzieję, że nie tylko Tobie zabrali bo byłoby to bardzo, bardzo niesprawiedliwe....

ojjjj nie poposc z wrazenia;) prawda w oczy koli.

:) :)

"kole" nie "koli". jestem za wolnością słowa ale taką kulturalną, na poziomie a nie "rzucanie błotem". każdy ma prawo mieć swoje poglądy.

Widzisz. Już w Łomży się boją, że czeczeńscy talibowie w odwecie będą bomby podkładać. Ale wystarczy że się tu rozmnożą, to legalnie zaczną szariat wprowadzać. Pewnego dnia radni zabronią ci choinkę postawić przed domem na święta. Potem dowalą ci podatek za inne wyznanie niż muzułmańskie. Około 2020r papież może już być muzułmaninem.

zamiast "zabierajo" wystarczy napisac "zabieraja"...

Latam, Skaczę i jeżdżę

Czeczen może być niekumaty czy nieczytaty, ale ty jako obywatel tego kraju powinieneś wiedzieć, że wszelkie groźby czy oskarżenia które tyczą się jakiejś osoby, nie musi ta osoba mieć nawet obywatelstwa, ale taki czyn jest karalny. Następnym razem dwa razy zastanowisz się co piszesz (a sory, już nie masz przecież laptopa).

bosss oj nie popuść z wrażenia bo i tobie moga zrobić nagonke

A pisałem tyle razy żeby używać TOR-a :)

co to jest "polska klawiatura" bo ja o takiej nie słyszałem?

klawiatora bez polskich znakow debilu ;)
jaki kraj tacy ludzie
niech ta satelita pierdyknie w ta pieprzo.. lomze

bosss tak - ja tez mam klawiature bez polskich znakow!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

rzepcia żeby mieć polskie znaki trzeba wcisnąć np lewy alt + a :)

A co piszą Czeczeni do Polaków?To piszą i nikt ich nie ściga:

Autor: Сzeczen_pl (—.lom.netster.pl)
Data: 24-09-08 15:31

hej kuwo masz probliemy do Czeczenuw???/ hocz donas swoimi kumplami to zalatwimy!!!

Jestem Czeczenem i zawsze bede!!!”

„Autor: CZECZEN CZECZENOWICZ (—.lom.vectranet.pl)
Data: 04-10-08 13:58

ty ***** ****** snakdak jestesz kozak zadzlon na ten numer (…)!!! ty jestesz baba wiesz czemu ty siedzisz przed monitorem i komentuesz wy (…) sami dojecze powud zeby was (…)!! co wam malo jak kidysz was rosiani (…) niemcy tak samo jesze chcecie zeby czeczeni tez???? to niema problem!!! wy mysliecie ze my chcemy zwami problemy to nie prawda i za takiego jak ty my jebiemy wszystkich kto stoje na naszym drodze!!! co wy tutaj komentujecie tylko 20% prawda!!! jezeli ja cie znajde ja cie najebie tak nawed twoja matka cie nie zapozna (…)!!! i za tego ze piszecie nie prawde inni i za was dostajo w *******!!! powtarzam my nie chcemy z wami problem wy sami dojecie powud jak teraz!!! snakdak zobaczymy kto kogo na 100 jebie!!!!!!!!!!!!!!

jeden baran psuję stade ;D”

„Autor: CZECZEN CZECZENOWICZ (—.lom.vectranet.pl)
Data: 05-10-08 16:29

muwisz ze jestem brudasem!!! a kto cie to powiedzial ty nic niewiesz!!! co wy mysliecie ze w czeczeni nic nie mialem, ze czeczenia to nie bogata republika czeczenia jest bardzo mala nawed na mapie jej nie widac!!! jezeli czeczenia byla by biedna my z ruskimi ***** synami nie bylo by wojny!!! ja ucieklem od wojny myslicie ze przyjechalem zeby byc bogatym w polsce;) was pojebalo!!! wy nawed nie byliscie w czeczeni i muwicie ze jest biedna!!! ja wam muwie ja tu przejechalem i za wojne!!! ktory z was chcial dowiedziec kim jestem jestem IZRAILOV RUSLAN ucze sie w gimnazium N3 zapytaj mnie tam wszyscy znajo!! przyjdziesz sam ja tez bede sam przyjdziesz z kolegami tez bede z kolegami ktory nazywa sie tytan!! chcecie problem bedzie problem!!! wybor za wami!!!

http://niepokornizdaleka.blog.onet.pl/2011/04/01/raport-z-pobytu-czeczenow-w-polsce/

napisz boss za jakie konkretnie wpisy ci zabrali tego laptopa

ale to na jakiej stronie to pisales?

pisane w kwietniu tego roku na 4 lomza

a tak apropo to moderator strony powinien nie udostepniac zlych tresci, wiec czemu udostepnil???

trzeba bedzie zaskarzyc portal 4lomza i po problemie

To sobie dobrze przypomnij - moze to jakis twoj ziomal pisal a nie ty? walcz o swoje prawa i sie nie poddawaj.

a w kwietniu tak odważnie pisałeś:

Temat: jeb... czeczeny
Autor: bosss (---.113.introlan.pl)
Data: 20-04-13 17:00

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=601449&t=601446
.................................

jeden tu taki, o nicku protagoras kiedyś też ostro i " bohatersko" się popisywał a w sądzie wypierał się wszystkiego i płacząc próbował zwalić winę na swego ojca, że to niby on OJCIEC pisał te posty ,

..................................
cyt: "walcz o swoje prawa i sie nie poddawaj."

może to twoja żona pisała a nie ty?

i co ta ma znaczyc?

jebiäcy czeczeny? ze smierdzä? ze ze jebiä tzn kopulujä? to wszystko prawda! przynajmniej ci z ktorymi mialem "przyjemnoisc" autobusem kilka razy jechac

jebacy czeczeny - ze takie z nich kobieciarze? tez prawda

Jeb - takie imie jest. moze jakis czeczen ma tak na imie albo kilku?

niech mu udowidniä co mial na mysli

To chyba chodzi o te ostanie słowo. Ci co rozwieszali ulotki w autobusie też chyba za te słowo mieli sprawę

Explorer cyt: "walcz o swoje prawa i sie nie poddawaj."

- tylko bądż odważny i pokaż twarz, może jakąś demonstrację w Łomży zorganizuj?

dlaczego się kryjesz pod TORem,
takiś odważny?

znalazłem mój proroczy wpis :)

Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl)
Data: 21-04-13 16:13

I znowu prokurator będzie musiał przejść się do Speedu po adresy IP :)

wynika z tego, że już był i chyba nie chodzi tylko o ostatnie słowo

no chyba, że zadryndał lub zamailował do hegi -

.........................

Temat: tico
Data: 17-04-13 20:39
kupię tico kolor obojętny mogą być kończące się opłaty, oby tanio, pisać
sms 791330853
hegi

...........................
Temat: Re: gdzie mozna sprzedać zegarek
Data: 04-02-13 20:59

www.sawic1984@o2.pl daj fotki i podaj cene
hegi

-----------------------
ale idiota cyt: "
Autor: bosss (---.dsl.axpa.no)
Data: 09-11-13 16:53
pisane w kwietniu tego roku na 4 lomza
a tak apropo to moderator strony powinien nie udostepniac zlych tresci, wiec czemu udostepnil???
trzeba bedzie zaskarzyc portal 4lomza i po problemie"

egzorcysto proponujesz ujawnienie sie? ok - dawaj pierszy swojo fotke wstawiaj!!!!

ci dwaj na ulotkach mieli "nie chcemy czeczenow w Lomzy"

to jest oczywista nagonka - probuja zastraszyc polakow, zeby zlego slowa na talibanow nie pisac.

zapewne to te wypowiedzi byly w tematach o jakichs mordercach czy co.

jak to jest, ze nie mozna skrytykowac sprawcow tego wydarzenia? czy taki prukuraturek mialby odwage spojrzec w twarz rodzinom ofiar czeczenskiego mordercy i powiedziec im "nie wolno skrytykowac tego terrorysty"?

egzorcysto nie wieze ze jestes skonczonym zwyrolem i psych-sadolem , tez musisz miec jakies szczatkowe uczucia. co sadzisz o czeczenie ktory byl sprawca powyzszego? dla mnie Carnajew to ****** Cze....

hehehe gdyby boss napisal "j.e.b.a.n.e" to pojawilyby sie gwiazdki, ale i tak jeb... to zadne przeklenstwo. w jezyku polskim nie ma takiego przeklenstwa.

jeżeli sprawcą powyższego był Czeczen, ( czy ktoś inny) to niezależnie od jego narodowości czy wyznania -

JAK NAJBARDZIEJ KARA ŚMIERCI i to w wyjątkowych męczarniach JESTEM ZA!

........................

i chłopczyku nie graj ludzką tragedią i uczuciami,
czy każdy Czeczen czy inny muzułmanin to terrorysta i morderca?
czy każdy Polak to wzór wszelkich cnót ?

no widzisz egzorcysto zgadzamy sie w 100%, jednak mialem racje - jakies uczucia jeszcze masz i poczucie sprawiedliwosci. trzeba tylko obrazkowo tlumaczyc.

teraz uwazaj bo pruk -uratur po ciebie przylezie za "nawolywanie do nienawisci przeciw czeczenowi dzialajacemu zgodnie ze swoja religia" (w koncu zyczysz mu smierci)

Jestem za tym aby portal 4 Łomża dokładnie sprawdzał posty a po za tym powinno być wolne słowo to nie działo się tak za komuny . Każdy może pisać co chce ,aby było mu lżej na sercu Nasze państwo jest bardzo chore ,Bardzo szkoda ze się swojego obywatela pociąga do odpowiedzialności karnej ,każdy ma swoje żale ,a jeśli jest opis nie zgodny to ten post niech za blokują i po całej sprawie ,a nie zapierać laptopy ,dla mnie to są chore organy ścigania i rząd . Do cholery ma być to wolna amerykanka wolnego słowa ...Wara wam do mojego laptopu lub komputera.

Borys-50

"wolna amerykanka" to tylko

http://www.chujnia.pl/

daj się przeczytać!

http://www.eioba.pl/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org