Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ja tam kocham Łomżę |
bądź co bądź, ale za każdym razem jak wjeżdżam do Łomży po długiej nieobecności to czuję się cudownie, po prostu jak u siebie. Zna się każdy kąt:) i zawsze tak będzie. I love Lomza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ja tam kocham Łomżę |
czy miłość ta jest odwzajemniona ?
|
|
mow za siebie
|
|
Mam tak samo. Czuję się jak u siebie, bo jestem u siebie :)
|
|
ja też mam tak samo dopiero doceniłem czym jest łomża jak wyjechałem z tego miasta na dłuższą chwile.
|
|
Ja tez tyle ze Lomza jak dziwka niewdzieczna.... co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Miasto fajne tylko ludzie to .... ..................
|
|
ja w łomży najbardziej cenię park przemysłowy i kolej ---------------------------------------------
|
|
ja też kocham to miasto mimo faktu ,że jest przeklęte charakterem mieszkających tu ludzi. lelumel
|
|
Miasto lubię ale ludzi nie:P
|
|
wszystkich ludzi nie znasz ;)
|
|
Ja tam miasto bardzo lubię, a ludzi też tu trochę fajnych mieszka. Myślałam, że nie wyjadę, dobrze mi było przez długi czas. Ale cóż... Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Ja też;)
|
|
ja bym nigdzie indziej nie chciała mieszkać
|
|
łomża jest ok jest czysta etnicznie nie jak jakiś szczecin, wrocław czy zgorzelec - jeden wielki kocioł, mieszanina greków, cyganów i kresowiaków ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
nic specjalnego w tej Łomży. Pomysłowo.
|
|
|
Łomża z rana jak smietana ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Nie jest czysta etnicznie ! Lomza, to zydowskie miasto + Cyganie, Polacy, Czeczeni ... Ale Zydow naprawde jest tutaj b duzo. Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
To proszę napiszcie gdzie chcielibyście mieszkać? Zapewne tam gdzie wszyscy ludzie są super, nie ma konfliktów i jest praca dla każdego od zaraz tylko robić nie ma komu
|
|
http://www.euroislam.pl/index.php/2013/11/policja-w-oslo-stracilismy-miasto/ a kto chcialby w Oslo mieszkac?
|
|
|
żydzi to polacy walczyli w 20-tym i walczyli w 39-tym szacun im za to ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
do mózga można mieszkać wszędzie, ale nie wszędzie jesteś mile widzany pamiętaj jedną rzecz musisz być 2 x lepszy żeby być równym im nikt nie docenia naszych ofiar ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Explorer rozbawiłes mnie ale masz racje szkoda tylko tych łomżyniaków co brak im nawet na najważniejsze potrzeby bo żydzi dają głodowe pensje Maruda wiem że żydzi walczyli ale nie dla nas tylko dla siebie oni widzą braci nie w nas tylko w swoich nam by ostanią kromkie chleba odebrali gitara gra
|
|
Ja mam czasami skrajne odczucia. Ale przeważają pozytywne
|
|
|
to po co stad wyjezdzasz jak ci tak tu swietnie zgrzyt hehe
|
|
RODZINNE STRONY ZAWSZE BUDZĄ SENTYMENT:)
|
|
Eksplorer, czy Ty nie widzisz, ze ta pani w niebieskiej sukience ( na zdjeciu) jest w ciazy ? Troche szacunku dla kobiety w stanie blogoslawionym ! Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
czy ona wygląda jakby jej brakowalo szacunku? ma pewnie cos kolo szescdziesiatki - na pewno ma 20+ dzieci. Na kazde 600 zl zasilku to ponad 12 tys miesiecznie. Tyle to i ja bym chciaL!!!!!!
|
|
Widze, ze nie zalapales o co chodzi. Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
no nie. uwazasz, ze zrobienie komus zdjecia automatycznie pozbawia go szacunku?
|
|
Dalej nie wiesz o co chodzi, a raczej udajesz, ale juz zostawmy. Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
chcialbym wrocic do lomzy jaka zostawilem..
|
|
jakby jakims rasizmem mi zajechało? jak narazie najgorszy naród jaki spotkałem to polaczki, a juz naj najgorsze sa wiesniaki bez ksztyny wstydu jakiejkolwiek ogłady do siebie i innych. ramy kultuowe sa tak zakrojone poprzez brak wychowania ze to szok, i młodzi i starzy to samo. poprostu bydlaki. i wiem z kad pochodzą słowa; "cham ze wsi" a ze łomża jest wsia, wybaczcie ale inaczej jak jest byc nie może.
|
|
ryba22, jak Ci tu nie dobrze, to macie juz swoj Izrael - droga wolna ! Na wsi mieszka sporo bardzo kulturalnych, usluznych, skromnych wew. ludzi - nie obrazaj ich ! PS Zydzi kultura tez nie grzesza, nie .. spoznia sie na spotkanie, nie powiedza "przepraszam", w sklepie cie potraci / popchnie niechcacy tez raczej tego slowa nie wypowie; widzialam raz w sklepie jak jeden Zyd kupowal mieso i palcem po szybie lodowki jezdzil - pokazywal, co dokladnie chce kupic. Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
otoz zydz zyda bedzie wlasna piersia bronil. muzulmanin zyda zarznie, ateiste ubije, ale drugiemu muzulmaninowi ostania bulka odda a Polak Polaka to sznurowadlem udusi. oczywiscie, sa tez porzadni Polacy, ale duzo jest takich egzorcystow czy marud
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |