Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy jest paragraf? |
NA SPRZEDAWCE KTORY NOTORYCZNIE SPRZEDAJE ALKOHOL ALKOHOLIKOWI zgrzyt hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy jest paragraf? |
...jest w prawie kanonicznym... rudy błazen z druhem
|
|
I w koranicznym. Palikociarnia potraci głowy.
|
|
czyli daje w kredo dobro Kobietę napuść one dzwonią od razu do służb porządkowych:)))
|
|
nie sądzę;p Bardzik
|
|
A co sprzedawcę obchodzi czy ktoś jest alkoholikiem czy nie? Jeśli jest trzeźwy to chyba nie ma podstaw, żeby nie sprzedać. W sklepach spotkałam się z informacją, że osobom nieletnim i nietrzeźwym alkoholu się nie sprzedaje, o alkoholikach wzmianek nie ma. Co innego jak osoba ta przychodzi pijana, wtedy faktycznie można interweniować. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
...ale jak rozróżnić pijanego od alkoholika...? rudy błazen z druhem
|
|
Twój ruCh z Biedroniem
|
|
paplik - juz napisal ktos wyzej, ze nietrzezwym sie nie sprzedaje, a takiego kazdy rozpozna odrazu. Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
Jarosław Mały wygląda jak trzeżwy, ale mówi jak nawalony, za to Maciorowicz wygląda jak alkoholik, a mówi jak na wielkim głodzie.... rudy błazen z druhem
|
|
Jeśli chodzi o twojego męża to wydziergaj mu na czole ,, JESTEM ALKOHOLIKIEM, PROSZĘ MI NIE SPRZEDAWAĆ ALKOHOLU'', a poza tym to jest tyle sklepów że zawsze znajdzie się taki który sprzeda, a alkoholik na głodzie to i z pod ziemi znajdzie. .
|
|
Sam wydobyłbym spod ziemi, gdybym wiedział gdzie znależć..., choć alkoholikiem chyba nie jestem.... rudy błazen z druhem
|
|
pic zabraniaja czlowiekowi
|
|
powinniśmy się przyzwyczaić do widoku że przed zakupem alkoholu sprzedawca będzie badał nas alkomatem, bo chyba innego sposobu nie ma żeby sprawdzić czy ktoś jest nietrzeźwy, haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |