niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antykwariat

Witam!

Czy wiecie gdzie w Łomży jest jakiś dobry antykwariat, w którym można dostać książki polskich i zagranicznych pisarzy. Mam na myśli np. książki Kurta Vonneguta, Andrzeja Sapkowskiego, Isaaca Asimova, czy taż Stiega Larssona.

Jednocześnie proszę o nie wszczynanie dyskusji na temat moich gustów literacki, a jedynie o udzielenie informacji.

Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antykwariat

W Łomzy to nie wiem, ale kilka razy korzystałem z http://www.antykwariat.waw.pl] tego antykwariatu internetowego - całkiem porządna firma. I patrzę, że mają dużo pozycji autorów, których szukasz.

Piszę poprawnie po polsku.

http://www.antykwariat.waw.pl/

Sorki, coś nie poszło :)

Piszę poprawnie po polsku.

W antykwariacie Cię zatrudnili?

Jak może być skserowana to tutaj popytaj: office center na al. legionów, nad sklepem zoologicznym

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org