Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Instanbul Kebab mazowiecka |
Ma ktoś numer do tego lokalu ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Instanbul Kebab mazowiecka |
Kupując kebaba - osiedlasz araba.
|
|
Zgadzam się. :) Knox
|
|
Kleopatra
|
|
Fakt, daj zarobić swoim, dobry bo polski kebab jest na Niemcewicza, ale nie kleopatra parę kroków wyżej. 3 Wymiar.
|
|
wszystkie te kebaby to niedobre i okropne żarcie. Jednego tygodnia poświęciłem trochę czasu i po kolei degustowałem te kebaby z miejscowych jadłodajni. Po każdym plułem prawie ,że nie wymiotowałem. Nie mogłem długo dojść do siebie mimo faktu ,ze płukałem usta wodą z narwi a do gardła wkładałem prawie cała rękę aby pozbyć się ostatnich śladów tego pokarmu. Ale bez jaj kebaby to okropne jedzenie , powiem wręcz obrzydliwe bez względu na lokal z którego pochodzi. lelumel
|
|
a mnie sama nazwa odrzuca. o wiele lepiej brzmi "zapiekanka z pieczarkami"
|
|
Kebap to gówno tym bardziej robiony hurtem w tym kraju .
|
|
no to nie jedz czlowieku jak nie smakuje, pytanie o numer było a nie o to czy Ty kebaba lubisz :| never give up!
|
|
vita idzx sobie poszukaj tego szajsu na każdym kroku obok kosza na smiecie znajdziesz lelumel
|
|
polelum, gówie*ko Ci do tego gdzie i czego ja będę szukać. never give up!
|
|
Człowieku nie masz numeru ale masz złote myśli forumowiczów :) Ja niestety nie posiadam numeru do tego lokalu :)
|
|
nie polecam tego kebaba, wiecej sałaty niż miesa, ogólnie za przeproszeniem hu*****o no i nie wiem jak wam ale mi to sie nie podoba ze brudasy je robią. JP! hwdp smierc ku***m i frajerom wychowała nas ulica
|
|
a to prawdziwe arabusy je robią?
|
|
ty robson tylko bez rasizmu facet. Może ci się akurat nie opdobac smak kebeba tak ja mnie ale nie uskuteczniaj tu nagonki na ludzi którzy prowadza uczciy biznes i ciężko pracują. lelumel
|
|
" uczciwy biznes i ciężko pracują " ? haha no rzeczywiście, rasistów nie trzeba, wystarczy zobaczyć co za syf się dzieje na świecie
|
|
Tak uczciwy biznes. Facet normalnie pracuje jak kazdy. Robson.czacha brudas?? Chyba Ty.... Ogarnij sie czlowieku. Masz kiepski światopogląd. Komuś nie odpowiada - nikt go na siłe nie ciagnie do tego lokalu.
|
|
Po pierwsze, nie wiem kto tam sprzedaje, ale jeżeli nazwa to Istambul Kebab to powinien byc to kebab turecki, nie arabski... Jest różnica między turkami i arabami... tak samo jak miedzy polakami i anglikami, albo kimkolwiek innym ; p
|
|
Kebab na prawdę spoko, ale jednak lepszy jest na przeciwko Statoil. Dużo mięsa i mało zbędnych dodatków. Generalnie chyba najlepszy kebab z baraniną w Łomży, nie mówiąc już o tym czymś co sprzedają na dworcu.
|
|
jedyny dobry jest u turka w ełku to co jest w łomzy to jakas kpina Max
|
|
Jakie miasto taki kebab... :] Hej ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
haha chyba wszędzie są lepsze kebaby niż tam Kasika
|
|
jeszcze się w alibaby zamienicie
|
|
Ja robię kebaba w domu :) Kupuję specjalną bułkę, podgrzewam ją w piekarniku. Warzywa ( kapusta pekińska, pomidor, ogórek, papryka ) dodatkowo mieszam z sosem np paprykowo-ziołowym z biedronki, mięsko z kurczaka smażę w przyprawie kebab. To wszystko później do tej buły + keczup i sos czosnkowy. Naprawdę smaczne, polecam
|
|
Powiem ,tak. Nie ważne ,kto sprzedaje w danym lokalu. Cenie ludzi ,którzy mają pomysł, stwarzają sobie miejsce pracy. To nie jest łatwizna utrzymać się na rynku, ciężka praca od świtu do nocy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |