wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Instanbul Kebab mazowiecka

Ma ktoś numer do tego lokalu ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Instanbul Kebab mazowiecka

Kupując kebaba - osiedlasz araba.

Zgadzam się. :)

Knox

Kleopatra

Fakt, daj zarobić swoim, dobry bo polski kebab jest na Niemcewicza, ale nie kleopatra parę kroków wyżej. 3 Wymiar.

wszystkie te kebaby to niedobre i okropne żarcie. Jednego tygodnia poświęciłem trochę czasu i po kolei degustowałem te kebaby z miejscowych jadłodajni. Po każdym plułem prawie ,że nie wymiotowałem. Nie mogłem długo dojść do siebie mimo faktu ,ze płukałem usta wodą z narwi a do gardła wkładałem prawie cała rękę aby pozbyć się ostatnich śladów tego pokarmu.

Ale bez jaj kebaby to okropne jedzenie , powiem wręcz obrzydliwe bez względu na lokal z którego pochodzi.

lelumel

a mnie sama nazwa odrzuca. o wiele lepiej brzmi "zapiekanka z pieczarkami"

Kebap to gówno tym bardziej robiony hurtem w tym kraju .

no to nie jedz czlowieku jak nie smakuje, pytanie o numer było a nie o to czy Ty kebaba lubisz :|

never give up!

vita idzx sobie poszukaj tego szajsu na każdym kroku obok kosza na smiecie znajdziesz

lelumel

polelum, gówie*ko Ci do tego gdzie i czego ja będę szukać.

never give up!

Człowieku nie masz numeru ale masz złote myśli forumowiczów :) Ja niestety nie posiadam numeru do tego lokalu :)

nie polecam tego kebaba, wiecej sałaty niż miesa, ogólnie za przeproszeniem hu*****o no i nie wiem jak wam ale mi to sie nie podoba ze brudasy je robią.

JP! hwdp smierc ku***m i frajerom wychowała nas ulica

a to prawdziwe arabusy je robią?

ty robson tylko bez rasizmu facet. Może ci się akurat nie opdobac smak kebeba tak ja mnie ale nie uskuteczniaj tu nagonki na ludzi którzy prowadza uczciy biznes i ciężko pracują.

lelumel

" uczciwy biznes i ciężko pracują " ? haha no rzeczywiście, rasistów nie trzeba, wystarczy zobaczyć co za syf się dzieje na świecie

Tak uczciwy biznes. Facet normalnie pracuje jak kazdy. Robson.czacha brudas?? Chyba Ty.... Ogarnij sie czlowieku. Masz kiepski światopogląd. Komuś nie odpowiada - nikt go na siłe nie ciagnie do tego lokalu.

Po pierwsze, nie wiem kto tam sprzedaje, ale jeżeli nazwa to Istambul Kebab to powinien byc to kebab turecki, nie arabski...
Jest różnica między turkami i arabami... tak samo jak miedzy polakami i anglikami, albo kimkolwiek innym ; p

Kebab na prawdę spoko, ale jednak lepszy jest na przeciwko Statoil. Dużo mięsa i mało zbędnych dodatków. Generalnie chyba najlepszy kebab z baraniną w Łomży, nie mówiąc już o tym czymś co sprzedają na dworcu.

jedyny dobry jest u turka w ełku to co jest w łomzy to jakas kpina

Max

Jakie miasto taki kebab... :]

Hej

..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.

haha chyba wszędzie są lepsze kebaby niż tam

Kasika

jeszcze się w alibaby zamienicie

Ja robię kebaba w domu :) Kupuję specjalną bułkę, podgrzewam ją w piekarniku. Warzywa ( kapusta pekińska, pomidor, ogórek, papryka ) dodatkowo mieszam z sosem np paprykowo-ziołowym z biedronki, mięsko z kurczaka smażę w przyprawie kebab. To wszystko później do tej buły + keczup i sos czosnkowy. Naprawdę smaczne, polecam

Powiem ,tak. Nie ważne ,kto sprzedaje w danym lokalu. Cenie ludzi ,którzy mają pomysł, stwarzają sobie miejsce pracy. To nie jest łatwizna utrzymać się na rynku, ciężka praca od świtu do nocy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org