Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
centrum czy poludnie |
Na ktorym osiedlu w lomzy lepiej sie mieszka? w Centrum czy na Poludniu czy na osiedlu domkow jednorodzinnych jakie sa wady i zalety mieszkania na jednym na drugim lub trzecim osiedlu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: centrum czy poludnie |
|
lepiej na południu!!!!
|
|
centrum - domki jednorodzinne... przede wszystkim spokój, do tego możliwość posiadania sadu przy domu, garażu, podwórka... za małolata jest najlepiej, bo takie osiedla są dość rozległe, a to stwarza wiele pomysłów na spędzenie dnia... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
na Bawełnie Tam już ziomów będziesz miał :D
|
|
Zapraszam na Rembelin:D
|
|
Ojjj południa nie polecam... ;/;/ Pzdr
|
|
Ja mieszkam na Południu i jest spoko . Jak najbardziej polecam
|
|
od dwóch lat mieszkam na ,,złodziejowie,, i powiem Wam,że nie sądziłem ,że więcej jest ,,wieśniaków,, niz na Południu. jest cisza i spokój to fakt ,działkę pod domem też można mieć i w miarę jest bezpiecznie. Wcześniej (przez 20 lat) mieszkałem na Południu koło skate parku i tam to tętniło życie:D masa znajomych , fajne kobietki spacerujące pod blokiem full wpas:D kamilcb na starość to może i centrum ale nie na pewno w młodym wieku:d szkoda życia bigi2004
|
|
na poludniu.....mieszkam tu troche to wiem cos o tym....fajne osiedle....dawaj na poludnie:):) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Wszystko zależy od tego do jakiej spółdzieni należy blok, w którym się mieszka.Chyba najbardziej o swoich lokatorów dbają - ŁSM i "Perspektywa". Jeśli chodzi o ZGM to szkoda gadać. Stare ,zaniedbane bloki, zdewastowane place zabaw dla dzieci,żadnych boisk dla młodzieży,zieleń w opłakanym stanie itd. Pozdrawiam:) G a z e l a
|
|
mieczkoś997: Ty mieszkasz w tym zakratowanym, jasnym budynku na Wojska Polskiego... Pozdrawiam
|
|
Pewnie kilka razy przekopali ci ryj na południu i teraz tylko głupio wzdychasz. Pozdrawiam
|
|
hehehehehe... a z komendy na Nowogrodzkiej (już jakiś czas jej nie ma) za małolata można było śliwki kraść :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
MRS skad u ciebie ta niechec do policji?? pewnie kiedys bardzo dokladnie pan policjant spenetrowal swoja palko twoje jelita :D ahahahahahahahahaha blacha dla zagubionych gosci !!!
|
|
na południu jest zajebiscie xD hahaha
|
|
Ja również polecam południe jest po prostu full wypas ;)
|
|
Od jakiegos czasu to wlasnie poludnie staje sie centrum miasta! To tu budowane sa nowe mieszkania i sklepy!
|
|
Łomżaaaa i co z tego? Skoro to mieszkania/domy w "starej" części miasta są najdroższe i najtrudniejsze do kupienia...
|
|
Ale czy tak "fajnie" jest tam mieszkac?? Ja mieszkam na poludniu i uwazam ze jest ok!
|
|
MrS nie bądź szerszy od koszuli... P.S Nie mieszkam w tym białym,zakratowanym budynku na Wojska Polskiego :):) Pzdr
|
|
mieszkam w centrum i ani troche nie polecam, same nudy, duzo staruchów, pelno samochodów, brak miejsc do pogrania w pilke lub jezdzenia rowerem ;-((
|
|
polecam południe
|
|
nie ,a jak to nasze kochane południe
|