Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
VENEDA Policja bezczelnie parkuje na miejscu parkingowym dla rodziców z dziećmi! |
Taka to "akcja znicz" w naszej kochanej Łomży :) ![]() Co tam, oni muszą mieć blisko... niech sobie jakaś matka z małym dzieckiem idzie po zimnym parkingu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: VENEDA Policja bezczelnie parkuje na miejscu parkingowym dla rodziców z dziećmi! |
Widocznie mają już dzieci, więc tam parkują ;)
|
|
Re: VENEDA Policja bezczelnie parkuje na miejscu parkingowym dla rodziców z dziećmi! |
ha jeszcze jak ładnie do fotki pozowali!!!!!! PS2480
|
|
ciekawe, może jeżdżą na zmianę w foteliku?? ;p
|
|
Wstyd Panowie policjanci! Wypadałoby dawać przykład, prawda? Czy Wy na prawdę uważacie, ze przepisy są dla wszystkich poza Wami ? Pani policjantka po prawej wykazała się jednak sporą kulturą i zdjęła czapkę do zdjęcia;) Za to plus! http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
Re: VENEDA Policja bezczelnie parkuje na miejscu parkingow |
już jest masakra w tym kraju...... jak tak można w ogóle, już żadnego wstydu nie mają.....................;/ Pordiam
|
|
Innych miejsc nie było ? Nie chce się szukać ? My wszyscy musimy!' http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
bo wina jest inwestorów, cały parking powinien mieć podgrzewaną podłogę i klimatyzację , to by nie było zimno mamom z dziećmi
|
|
sami kretyni na tym forum i tyle w tym temacie
|
|
policja takie wieśniackie zachowanie - a potem się dziwią, że nie społeczeństwo im nie ufa, nie lubi
|
|
jakby stanęli przy drzwiach, to byście płakali, że nie możecie z wózkiem się przecisnąć, do waszej 30-letniej bmw po tuningu. Jeśli mieli interwencję to liczy się czas, a nie szukanie miejsca parkingowego...
|
|
toć policmajstry cały parking zajęli, że aż strach i mamusia nie mogła zaparkować 3m dalej? tanią sensację robi i aż nowy nick na forum, ot bardzo ją to musiało zbulwersować ... trzeba ich było dalej śledzić, może po flaszkę przyjechali?hahaha..hehehe.. .................... gościu z kolejki w aptece głośno do mgr farmacji: - poproszę prezerwatywę! - cicho, sza takie rzeczy to na ucho.. - nie, ja nie chcę na ucho tylko na ch..ja ... i szybko, bez kolejki bo tam człowiek leży i czeka .. .......................
|
|
Policja powinna przeprosić mamę z dzieckiem i tyle, a rzecznik Policji powinien wydać stosowne oświadczenie, że akurat wtedy byli na interwencji, - gdyby się coś działo, to mogli sobie zaparkować auto na parkingu strzeżonym nieopodal i z buta przejść się spokojnie, raptem interwencja w uzasadnionych nagłych przypadkach nie wymaga pośpiechu , czas tu nie gra roli..
|
|
Daj łomżyniakom galerię. Policjant też człowiek. Mogłeś zadzwonić po patrol, żeby im mandat wystawili, poza tym nadal możesz to chyba zgłosić w jakiś sposób.
|
|
ej , Darek mamy tego samego dostawcę internetu, zaraz będzie, że piszę sam ze sobą! hahahaha..hehehehe.. ... bo może Ty byłeś tym policjantem a ja tą policjantką? - mówiłem Ci, poczekajmy spokojnie w kolejce, bo będą ploty! hehehhe..
|
|
...małe duże dzieci Hej ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
Afera jak ch..j:):) policjantów od razu zamkną dołek i prokurator zacznie dochodzenie:):) A obok miejsce jest i rozczarowana mamusia może spokojnie zaparkować:):) Zresztą tak jak znak pokazuje :):) Miejsce dla leniwej mamusi jest obok a nie tam gdzie stoi samochód policyjny:):):):):)
|
|
to są MIEJSCA dla mam z dziećmi a nie MIEJSCE
|
|
Jak się nie mylę to w venedzie jest miejsce wydzielone dla policji. Zaraz przy ruchomych schodach do tesco.
|
|
No niby nic się nie stało że tam zaparkowali - ależeby to ktoś z nas to byłoby to już "wykrocznie".. hehe
|
|
i jeżdzą pod prąd mi wjechali przed samochód i kazali jeszcze się cofać!!
|
|
A nie przyszło do głowy, że owo miejsce wydzielone służy również (a może przede wszystkim) szeroko pojętym służbom ratunkowym? Już gdzieś wątek był o tym, jak to wóz policyjny dzieś tam stał, w jakimś tam miejscu.......a niech stoi i miga niebieskimi światłami, nikomu nie przeszkadza, a kultura jazdy znacznie się poprawia. Zaznaczam- nie dworuję. ... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Mama z dzieckiem jedzie na niby spacer szlajać się 1/2 dnia po VENEDZIE :):) Mamy nowy rodzaj VENEDIANEK ? :):):):)
|
|
Bo w patrolu zawsze jeżdżą jeden co umie czytać drugi co umie pisać, tu się pewnie nie dobrali bo jeden był na L4 i pojechało dwoje co potrafią pisać, Chociaż... kobieta jest, więc można domniemywać że matka, a że syn wyrośnięty i już się raczej do wózka nie mieści (nawet sklepowego) to co zrobisz? --- Afera nie afera, ale takie głupoty trzeba piętnować. Bo oni są od pilnowania porządku, jak sami mają w d** zasady to trudno oczekiwać żeby inni je przestrzegali,
|
|
Bohaterzy jak tak to Przepraszam Panie władzo może zamiast mandatu upomnienie:))))) Funkcjonariusze Policji wykonywali czynności służbowe więc mają prawo parkować byle gdzie i byle jak:))))
|
|
maruda veneda to też rozrywka zarówno dla mam jak i dla dzieci. lepiej niech mama siedzi w chałupie i popija wysokoprocentowe trunki a dzieci robią co chcą? wszystko ci nie pasuje a szczególnie to co dotyczy dzieci, matek....masz z tym jakiś problem?
|
|
Mam !!! Bo tylko pierdo..te mamusie się tutaj wykazują :):) Normalne matki to zajmują się dziećmi a nie szlajają po VENEDZIE udając spacer:):) Normalne matki to idą po zakupy trzymając dziecko za rączkę a nie wsadzają do wózków sklepowych żeby mieć obydwie łapy wolne. Bo normalne matki kiedy im ktoś zwróci uwagę na rozwydrzonego bachora , to upominaja bachora a nie żalą się na forum jaki to ochroniarz jest bezczelny:):) Czyli że ty też normalną matką nie jesteś .!!!
|
|
marudy na ogol nie popieram, ale ma troche racji "spacer" ktory w jej mniemaniu jest dobry, ale gdy dziecko napatrzy sie na zabawki, reklamy i inne dzieci, ktore maja jakies przedmioty...same tego chca, a mamusia stoi sobie obok nie patrzy nawet na dzieciaka, a takich sytuacji jest mnóstwo. no coz.
|
|
Bo spacer z dzieckiem, to ma być spacer na świerzym powietrzu a nie slalom poj...nej mamuśki z dzieciakiem, po szmateksach, Venedzie , Biedronkach, Kauflandzie i tym podobnych chu...ach :):):)
|
|
|
Ludzie ! Autorowi nie chodziło o to, że policja zajęła chwilowo miejsce dla nich nie przeznaczone! Chodzi o to, że jeżeli któryś z Was by to zrobił to zapłaciłby mandat a Oni moga robić co chcą ;) http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
dany stoi znak strefa ruchu przed wjazdem?
|
|
Oj maruda spacer na powietrzu swoją drogą a zakupy tez trzeba robić. Myślisz że tak łatwo jest w sklepie upilnować dziecko zeby jednocześnie kupić to co trzeba, zając je czymś żeby nie dokuczało i dało spokojnie zrobić te zakupy, przytargać je do domu i jeszcze zrobić obiad dla męża.. My matki wcale nie mamy tak fajnie i różowo.. I myślę że nie ładnie nazywać żony i matki po...anymi mamuśkami tylko dlatego ze dwoją się i troją żeby wszystko grało.. A i jeszcze do tego musimy ładnie wyglądac - to jest sztuka - bo meżulek może taką po...aną mamuśkę piz.ąć dla młodej beztroskiej panny :D Jesteś zbyt surowy ale cóż... aaaaa i zarzucasz mi że ja też normalną matką nie jestem..haha...dobre. U mnie juz dawno zakupy zrobione, ugotowane, posprzątane, gary pozmywane, wszyscy najedzeni i zadowoleni..! :) A mam 30 latek, wszystko ogarniam a teraz mam czas popisać na forum i w między czasie umalować paznokietki :* dzięki... [ innym mamom i żonom tu się wypowiadającym napewno też nic nie brak ]
|
|
zawsze mój ojciec powiadał pies to cale życie pies i zdechnie jak pies
|
|
słyszałam to powiedzonko, coś w tym jest :D
|
|
Hehe a może pani Policjantka tez matka z dzieckiem ;) Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
mój ojciec mówił ze jak ktoś się h...... urodził to kanarkiem nie umrze i nie słyszałem żeby złodziej lub bandzior chwalił policjanta. Nie pracuję w policji stefannowak
|
|
A ja ani złodziejka a ni bandziorka a policjanta nie pochwalę.
|
|
po co się obrażać odpowiedziałem powiedzeniem na powiedzenie i tyle w tym temacie stefannowak
|
|
powiedzenie o kanarku słyszałam ale ten ciąg dalszy to sam dodałeś. Teraz "nie przypiął ni przyłatał" ...
|
|
masz racje ciąg dalszy tego powiedzenia sam dopisałem dla większego kolorytu pozdrawiam stefannowak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |