środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Propozycja dla Sz.P. administratorów

Proponuję zlikwidować Forum albo uczynić je moderowanym. Wierzę w Wasz rozsądek i mam nadzieję, że idiotyczne posty nie byłyby tu umieszczane.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Propozycja dla Sz.P. administratorów

czyżby głos cenzora ?

Ave

Nie chcesz to nie czytaj

Kiedyś moderatorzy będą na wszystkich stronach i portalach. Korzystajmy zatem z wolności, póki możemy. Balcerowicz musi odejść!

no tiaa :> zróbmy takie cós, ze kazdy post i temat bedzie kontrolowany przez okresloną liczbę ludzi. wiec kilkoro ludzi będzie w stanie kontrolowac, to, o czym dowie sie poprzez 4lomza X ludzi. skad ja to znam.. hm. czasy komunizmu ? panstwo policyjne ? cenzura ?

nie przesadzajmy. po to jest forum, zeby ludzie mogli sie swobodnie wypowiadac, a forum moderowane, zaprzeczałoby tej idei :)

GG: 6447776

---------------- °°° -------------------
miłujmy naszych nieprzyjaciół
---------------- ___ ------------------

Witam.
Po części zgadzam się z Leszkiem. Uważam, iż powinna istnieć osoba, która kontrolowałaby w pewnym stopniu to forum i usuwała tematy typu "Ma ktos fife 2004?" lub posty zawierające bluzgi, słowa obraźliwe w stosunku do kogoś. Do takiej formy cenzury jestem nastawiony bardzo pozytywnie...

Pozdrawiam

Krytyczny jak zawsze

Mr S

więc gostek który będzie chciał zapytać się o "fife 2005" na forum 4lomza.pl nie będzie mógł bo komuś to nie pasuje ?. ja posty które po tytule mnie nie interesują po prostu pomijam i tyle.

Ave

Panowie..... jak czytam 96% postów to mi się falki wywracją... starałem się odpisywać głupotami na głupotę.... nie podziałało.... Panowie Administratorzy... gdzie jesteście?? Przecież to woła o pomstę do nieba co tu się wyrabia!! Chyba, że nie czytacie tych bzdur co tu niektórzy wypisują...

Co gorsze.... przepisujecie te bzdety do "Bezcennej"...... nie macie czym zapelnić wydania?? Mam wiele pomysłów!!

Leszek,
nie bądź kapłanem egipskim. Zdradź choć jeden Twój pomysł. Jak dotąd wyłącznie czepiasz się innych, sam nic nie proponując. Sorry, Jak mogłem przeoczyć rewelacyjną propozycję cemzurowania lub likwidacji Forum. Może wypróbuj to najpierw na sobie.
Pozdrawiam

"Lekarzu, lecz się sam"

tz:
Do kapłana egipskiego bliżej Tobie niż mi. Sam pisałeś wcześniej coś o karawanach, kaganku oświaty itp. Mówisz, że ja nic nie proponuję.... otóż proponuję normalność. Często tutaj ludzie robią z igły widły... czyste gadanie, bicie piany... po co to? Czy to coś pomogło miastu?? Większość pisze, że Łomża to jeden niewielki kanał itp itd.... Jakby energię zużytą na pisanie bzdetów na klawiaturze użyli do poprawy sytuacji w mieście byłoby o wiele lepiej... gadać każdy potrafi. Żebyś teraz nie powiedział, że jestem gołosłowny proponuję jakieś działanie. Najlepiej byłoby utworzyć listę życzeń społecznych (taka lista skarg i zażaleń). Najczęściej powtarzające się spróbować rozwiązać. Rozwiązać wspólnymy siłami a nie, że powołamy komitet do rozwiązywania problemów i ludzie będą na nas czekać jak na zbawienie.

Nadal jestem za likwidacją/ocenzurowaniem Forum internetowego. Proponuję w to miejsce utworzyć prawdziwe Forum dla każdego mieszkańca miasta.... raz w tygodniu spotykamy się w (miejsce do ustalenia). Ludzie przychodzą i mają szansę się wypowiedzieć, podyskutować. Powiedzieć coś komuś prosto w oczy. Na takie spotkania będzie można zapraszać prezydentów i innych VIPów miasta. Mam nadzieję, że ktoś łapie ideę takich spotkań. Co najwyżej relację ze spotkania można by umieścić na zmodyfikowanym Forum. O! i Straż miejska będzie się mogła wreszcie wykazać pilnują spokoju spotkania:)

Forumowym wprowadzaczom cenzury stanowcze NIE! To mówiłam ja, Antynka;)))

A

Witam.
Leszku, popieram Cię w sprawie np. cotygodniowych spotkań forumowiczów, jednak Twoja propozycja dotycząca likwidacji, bądź ocenzurowania tego forum jest nie do przyjęcia. Jeśli uważasz, że poruszane tutaj tematy są nudne, nieprzemyślane, a może wręcz głupie to po prostu nie wchodź tutaj.

Jednocześnie proponuję wszystkim forumowiczom aby się gdzieś spotkać, np. w najbliższą sobotę (8 listopada). Co Wy na to?

Pozdrawiam

Jak zawsze krytyczny ;-)

Mr S

Witam.
Leszku, popieram Cię w sprawie np. cotygodniowych spotkań forumowiczów, jednak Twoja propozycja dotycząca likwidacji, bądź ocenzurowania tego forum jest nie do przyjęcia. Jeśli uważasz, że poruszane tutaj tematy są nudne, nieprzemyślane, a może wręcz głupie to po prostu nie wchodź tutaj.

Jednocześnie proponuję wszystkim forumowiczom aby się gdzieś spotkać, np. w najbliższą sobotę (8 listopada). Co Wy na to?

Pozdrawiam

Jak zawsze krytyczny ;-)

Mr S

Pozdrawiam

Lechu skoro masz coś przeciwko forum w sieci to po co tutaj zaglądasz ?, bardzo wielu ludziom taka forma odpowiada. Ponadto pewnie już zauważyłeś żę zostałeś przegłosowany więc odpuść sobie. Polaczki właśnie mają to do siebie że jak coś im nie pasuje to wyrwać, zniszczyć, spalić - "bo jak mi coś przeszkadza to po co mają korzystać z tego inni ?" - ot takie to myślenie. I pewnie jeszcze będziesz się upierał przy swoim. A gdzie zasadnicza idea Internetu ? - wolność słowa - piszę jak chcę, o czym chcę i kiedy chcę i nic nikomu do tego - pod warunkiem że nie obrażam innych.
Będę chciał się zapytać kto ma osławioną "fifę" to się zapytam bo nie interesuje mnie to że komuś to się podoba czy nie.

Ave

Sam sobie przeczysz.... mam sie nie odzywać tylko dlatego, że zostałem przegłosowany? A gdzie wolność słowa??:)))) Mam nadzieję, że gra w "fifę" idzie Ci lepiej niż wypowiadanie się;) A co do "Polaczków".... "żydziak" jesteś?

A co do spotkania Forumowiczów..... ja jestem za:)

to ja mam pomysł : "Zrobić ściepe narodową, kupić bombę atomową i sruuu (...)", po forum :>

GG: 6447776

---------------- °°° -------------------
miłujmy naszych nieprzyjaciół
---------------- ___ ------------------

heh, a miała byc na forum dyskusja gdy tym czasem wynikła z tego niezła kłutnia. I popieram Mr S który podobnie jak ja uważa że moderator jest do tego by eliminowac posty z bluzgami, badz spamami w stylu " kto ma fife 2008" - nie mylic z dobrą hasz-fają :-). I to jest właśnie ta cenzura by nie było tego o czym wspomniałem + nazwiska osób trzecich , oczywiście dozwala się inicjały - wszyscy wiedzą o co chodzi. A jeżeli Leszek twierdzi że cenzura jest po to by eliminowac bzdury jakei ktos pisze, to niech sam, poczyta bzdury które czyta, bo sam w nich zaprzecza sobie twierdzać że odpisywał na posty takimi samymi głupotami - czyli pisał pierdoły zamiast zając się czyms konkretnym., Nie chcę nikou robic przykrości, ale Panowie troszkę zastanowienia nas tym co sie robi. Bo przez belke we własnym oku dostrzegasz drzazge w czyimś. Dzięki za cierpliwośc.
Pozdrawiam

Pas100r

Leszek, terminator jeśli chcecie innego forum, wejdźcie na inny portal. Tam jest kulturalnie, niewiele........

Witam wszystkich :-)
Moim zdaniem wprowadzenie na forum cenzury wypaczy prawdziwy obraz naszego lokalnego społeczeństwa - co myśli , co czuje, co go boli...
Niech każdy będzie sam sobie cenzorem.
Pozdrawiam

Popieram oczywiście hasło "każdy sam sobie cenzorem"! Bo kto niby miałby być tym "mężem zaufania cenzury"? Może wybory?
Skąd u nas Polaków te ciągle powracajace ciągoty do zamordyzmu? ("TEN JEDEN NIEOMYLNY"). Czy to się da kiedyś wyplenić, żeby zaprowadzić wreszcie demokrację taką, że każdy odpowiada z siebie? Wybaczcie mi ten emocjonalny ton, ale nierzdko "przegadałem" się z innymi forumowiczami, ale do nikogo nie poczułem nienawiści, a tym bardziej nie czułem potrzeby urzędowego zamykania gęby komukolwiek. Pozdrawiam.

Zbych

>Skąd u nas Polaków te ciągle powracajace ciągoty do zamordyzmu? ("TEN JEDEN NIEOMYLNY"). Czy to się da kiedyś wyplenić, żeby zaprowadzić wreszcie demokrację taką, że każdy odpowiada z siebie?

Właśnie...i tu kłania się nasza Polaków nietolerancja do tego co inne, niż my....Wbrew temu co o sobie uważamy , jako naród jesteśmy żałosnym ludkiem nietolerancyjnym dla wszystkiego i wszystkich. Widać to jak na dłoni: denerwuje nas świadek jechowy, żyd , prawosławny, sąsiad bo mu sie Kaśka nie podoba a nam akurat bardzo, Czarek skrytykował nasze sznurowadła więc w nocha go.....
i można mnożyć jeszcze wiele , wiele przykładów nietolerancji. Dla mnie jest to po prostu brak szacunku dla siebie samego. Nie dziwię się że inne narody , nacje mają o nas takie a nie inne zdanie...
Pamiętajmy, że każdy ma prawo do wyrażania swych opinii głośno i wyrażnie nieubliżając innym. A jak się komuś nie podoba - no cóż to już inna bajka - niech nie słucha i zajmie się czymś...
Nie przenośmy na forum zachowań spod budki z piwem....

ej gumisie.......

fajni jestescie.......

:-)

Zibi77 - Masz rację, dokładnie jestem tego samego zdania o naszej skrzeczącej rzeczywistości.

Zbych

.

taaaaaak......:)

Co ty na to Leszku? :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org