Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BL 44474 lub BL 44471 |
Chciałbym powiedzieć, że na tym świecie są jeszcze uczciwi ludzie. Miła pani z czerwonego wozu o wspomnianych numerach rejestracyjnych niewątpliwie do takich należy. PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BL 44474 lub BL 44471 |
chów się
|
|
no pewnie, że są. wszystko to co robisz do Ciebie wraca, a gdy czynisz źle wraca to do Ciebie ze zdwojoną siłą, czasem inną twarzą.
|
|
masakra - mądre slowa, warto kierować się tą zasadą w życiu :) never give up!
|
|
daje żebrakom co jakiś czas 2-5 zeta, a mi nikt nigdy nie dał darmo żadnej kasy. jak to dobro wraca haha ---------------------------------------------
|
|
Ale o so hozi?
|
|
|
Malachit. Masz rację
|
|
Czy aby zawsze ? Każdy musi sobie sam na to odpowiedzieć. Jeżeli ktoś pomaga i przy tym sprawia sobie, podkreślam sobie satysfakcję, bo uważa, ze może , ze chce , ze ma możliwość , to wydaje mi się , ze jest ok. Jeżeli po to, aby zaistnieć w świadomości innych i cos ugrać, aby wróciło dwukrotnie , trzykrotnie czy dziesięciokrotnie to pomyłka, to kołtuństwo. Nic nie musi wracać , chcę to pomagam i na wdzięczność, ani poklask nawet nie liczę. Do brania , to raczej wszyscy dorastają(mają tzw. cwancyk, chłopski rozum itp.) , a do potrzeby dawania i czerpania z tego przyjemności, to niestety nieliczni dorastają. Tych nielicznych nie mylić z łosiami :), bo to oddzielna kwalifikacja ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wszystko wraca do ludzi szybciej jak się wydaje ;-) Np tu: http://www.youtube.com/watch?v=tPXl7hBw3bE
|
|
Nie zapomnij zapisać jej do harcerstwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |