piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mikrolotowe Mistrzostwa Podlaskiego w Łomży

Wie ktoś może, o której dokładnie początek? Pogoda ma być super, więc widowisko się zapowiada nieźle. Fajnie, że impreza wróciła po przerwie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mikrolotowe Mistrzostwa Podlaskiego w Łomży

Nie radzę fruwać nad moją posesją bo zestrzelę.

jak zawody były na pulwach obok nowego mostu to miało to sens i miejsce fajne i przyjemnie. Teraz ktoś wpadł na pomysł i przeniósł je w tak obrzydliwe bagnisko przy grobli jednaczewskiej ze nie chce się tam chodzić.

lelumel

w sobote otwarcie o 12 stej i w tymroku wlasnie beda obok nowego mostu a nie jak roktemu w bagnach pozdrawiam

W sobotę od 13.00 i w niedzielę od 10.00, już się dowiedziałam. Dzisiaj po południu już będą zlatywać się piloci. "Kontakty" jakoś słabo nagłaśniają tę imprezę. :-(
Z bulwarów pewnie będzie nieźle widać, w sumie to prawie naprzeciwko, tylko bardziej w stronę mostu.

Na 4lomza.pl żadnej wzmianki.

Z portalu superlomza.pl :
"Motolotniowa Kadra Narodowa z Mistrzem Świata, piloci z całej Polski, Litwy i Czech oraz Mistrzowie świata z Francji, motolotnie, samoloty ultralekkie, wiatrakowce, paralotnie i modele latające – to tylko niektóre z atrakcji XIV Mikrolotowych Mistrzostw Podlaskiego „Kontakty” 2013. Impreza odbędzie się już w najbliższy weekend na łąkach piątnickich przy rzece Narew, naprzeciwko plaży miejskiej. Oficjalne otwarcie i prezentacja pilotów na scenie zaplanowane są na sobotę na godzinę 13. W programie pierwszego dnia także recital Pawła Jesionowskiego (twórcy przeboju „Żono moja”) oraz widowiskowe konkurencje paralotniowe. W niedzielę, 13 października, od 10 wystartują V Mistrzostwa Polski w Przelocie przez Bramkę i paralotniowy slalom z pylonami. Impreza zakończy się dekoracją zwycięzców o godzinie 14. "

mam pytanie dlaczego te mistrzostwa nie odbywają się na lądowisku na grobli jednaczewskiej ?

to po co budować coś co nie jest potrzebne ? chyba że to już temat zakończony to przepraszam

bo to miejsce na grobli Jednaczewskie to okropne bagnisko które odstrasza widzów. Dobitny przykład to ostatnie zawody gdzie pies z kulawą nogą nie miał ochoty łazic po tym bagnisku a co dopiero widzowie takich zawodów

lelumel

123,450 MHz można posłuchać

Przyjdzie czas ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org