Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krawcowa-szycie sukienki |
Witam, widziałam, że jest kilka tematów odnośnie krawcowych, ale mało konkretnych odpowiedzi. Potrzebuje numeru telefonu albo adresu do dobrej krawcowej w Łomży, która potrafi dobrze doradzić i uszyć fajną, prostą sukienkę. Bardzo pilne! Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krawcowa-szycie sukienki |
602-641-081 Pani Agnieszka ul.Konstytucji 3 Maja 2A
|
|
Zwiedziłam 20 zakładów krawieckich przez miesiąc. Zauważyłam , że, w każdym bloku jest krawcowa. Wszystkie robią poprawki, ale sukienki uszyć nie ma gdzie. A zawalone sa robotą na 3 miesiące z góry. Nie ma ani jednej krawcowej z prawdziwego zdarzenia, takiej mistrzyni krawiectwa.Lepiej nie szyć, bo tylko frustracja , rozczarowanie i stracone nerwy. RG
|
|
Na prawdę nie ma więcej krawcowych w Łomży? Znam jedną bardzo dobrą, ale za późno się obejrzałam i nie ma terminów. Dokładnie zakładów gdzie robią przeróbki jest dużo, ale co z tego...
|
|
Ja mogę Ci polecić panią Janinę w zakładzie krawieckim na Leginionow 125. Szyje bardzo dobrze, równiutko. Szyła mi wizytowa sukienkę , uszyła jak mistrz krawiectwa z dyplomem. RG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |