Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie my mieszkamy |
Gdzie my mieszkamy ,ani dróg ani kolei ,ani zakładów pracy ,to dziw że tu jeszcze ludzie mieszkają
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie my mieszkamy |
Pewnie Łomża, ewentualnie okolice...
|
|
...ale o co chodzi?--toż to Łomża,nasze kochane miasto-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
...mieszkamy blisko wsi...i to jest istotny walor... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
basiula , coś i w tym jest prawdy, ale ty chyba z Ełku? a tam nie ma 4elk?
|
|
Łomża się wyludnia. Pomysłowo.
|
|
Mieszkamy w obetonowanym mieście. Kawałeczek przyszłego parczku między ul.Prusa a Reymonta jest sukcesywnie kradziony na bloki mieszkalne. Wybudowano kilka, a teraz ogrodzono kolejny fragment parku i znów będzie tam jakaś budowa. Niedługo będzie tam osiedle. Nikt nie protestuje a Łomżyńska Spółdzielnia Mieszkaniowa sprawy rekreacji i wypoczynku lokatorów ma w głębokim poważaniu niestety.
|
|
rekreacja i wypoczynek lokatorów?kur..a na bulwary!a niby kasy na grunty pod nowe bloki to z kątowni?w tym pareczku tylko psy mają relaks srając gdzie popadnie.ten kościół też bym rozje...ał a cegły wykorzystał na budowę bloków.nie ma gdzie mieszkać,gdzie pracować,gdzie potańczyć to nie dziwta sie,że ludzie uciekają,tu tylko kiebabów można sie nażreć. ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
kebabów z psów z okolic
|
|
http://www.demotywuje.pl/demot/236-globus.html i Wszystko jasne ;p
|