Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZNALEZIONO DOWÓD OSOBISTY |
Dnia 2.10 znaleziono na ulicy Krzywe Koło dowód osobisty. Właściciela proszę o kontakt na adres mailowy drasticfantasy@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZNALEZIONO DOWÓD OSOBISTY |
A nie możesz go poprostu odnieść na adres właściciela? Byłoby o wiele prościej i po ludzku:):)
|
|
Ciii... nagroda!
|
|
Myślisz zę na browara wpadnie?? :):) Człowiek nie zginie bez dowodu a wyrobienie nowego trwa 2 tygodnie i nic nie kosztuje :):) Chyba że komuś nie wystarczy zwykłe dziękuję :):):)
|
|
Ostatnio zgubiłem portfel z dokumentami i pomimo że wypadł mi w sklepie i leżał niedaleko mnie, a Pan starszy zwrócił mi uwagę to jakby nie było trzeba postawić przysłowiowego browara :) i w sumie już każdy przeważnie tak robi. Tylko przestrzegam przed dawaniem swoich namiarów i aby on odebrał od ciebie słyszałem historię jak pewna osoba znalazła portfel z nr. tel. w środku przedzwoniła podała swój adres aby przyjechał koleś i zaznaczył, że należy się piwo to... lelak zamiast przywieść browara i podziękować... zadzwonił na Policję, że gość mu ukradł portfel... Zatem nie podawaj swoich danych w razie czego bo nigdy nie wiadomo na kogo trafisz.... ale życzę tobie tej 'symbolicznej' nagrody oby więcej takich osób. Pozdrawiam
|
|
A swoją drogą malutki lansik na forum też nie zaszkodzi ;)
|
|
Ja zgubiłem dowód może to mój ? :p weź podaj jakiś szczegół :p
|
|
Inicjały T. W.
|