Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zagubiła się kotka |
22/02/2014 zagubiła się kotka w okolicy Hotelu Polonez (ul.Krzywe Koło). Kotka jest mieszańcem półpersem, kolor ciemnobrązowy, bardzo puszysta sierść i ogon. Osoby które widziały ją albo wiedzą że może ktoś przygarnął kotka proszę o kont. 500050660. Kotka jest w trakcie leczenia, akurat jechałam z nią do weterynarza i uciekła gdy wysiadałam z samochodu. Dzieci bardzo tęsknią za nią, mamy ją od urodzenia. Może akurat ktoś w okolicy ją widział, byłabym wdzięczna za informacje. minimini
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zagubiła się kotka |
Pewnie poczuła że zbliża się marzec :)
|
|
Niestety nie, przyjechałam z nią na szczepienie i jak wysiadałam z samochodu to nagle wyskoczył pies i to ją wystraszyło. Szukałam ją po całej okolicy ale nic z tego. Codziennie przychodzę na krzywe Koło i szukam jej, ale na razie nic. dzieciaki tylko bardzo tęsknią i ja też... minimini
|
|
Bądź dobrej myśli napewno wróci.
|
|
minimini sorki za głupi żarcik, tak jak przedmówca bądź dobrej myśli. Pozdrawiam Ciebie i dzieciaków.
|
|
minimini tak to jest jak się nie myśli . Za pewne twój kotek lubił jazdę autem i wskakujące psy . Radził bym Ci żebyś zajęła się najpierw sobą bo niestety ale jesli dopuszczasz do takich sytuacji to nie nadajesz się nawet na opiekunkę zwierzaka a już nie życzę ci opiekować się dzieckiem. bez urazy ale dorosnij.
|
|
Ty chyba nie wiesz co mówisz? I nie wiesz jaki może być zwierzak gdy się wystraszy. A ten kot był wyjątkowo spokojny. Co do dzieci to nawet nie będę tego komentowała bo szkoda nawet słów. Skoro jechałam z nią na szczepienie a mam kota od ponad 3 lat to chyba nie robiłam tego pierwszy raz! Ale znaczy też że dbałam o nią! minimini
|
|
Jak kot przewożony w transporterze mógł uciec? Chyba, że ktoś uwielbia łamać przepisy, narażać pasażerów i zwierzę na niebezpieczeństwo i zwierzę przewozi bez niczego... Właściciel powinien zostać jeszcze mandatem ukarany... Zapewne kot nie ma obóżki z adrsówką, ani chipu?
|
|
Nasza tez uciekla ale po dwóch dniach się odnalazla .Trzymam kciuki .Na pewno wróci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |