Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIGHT POWER 2012 Łomża |
W odpowiedzi na pytania dotyczące NIGHT POWER w Łomży, ( unikalny cykl całkowicie legalnych wyścigów rozgrywanych na ulicach miast) potwierdzam że taka impreza odbędzie sie dnia 18.08.2012 na ulicy Spokojnej . Wiecej informacji juz wkrótce pozdrawiam i do usłyszenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIGHT POWER 2012 Łomża |
W końcu zaczyna się coś dziać, aby tak dalej .....
|
|
coś więcej napiszcie może być ciekawe sport to zdrowie
|
|
BIORĘ W CIEMNO!
|
|
Witam a wyscigi samochodow czy motorow itp
|
|
http://www.nightpower.pl/index.php?id=npgp2012gdziesiescigamy4runda
|
|
|
Szkoda, że taka cisza tutaj o tym. Impreza w Olsztynie wyglądała zajebiście, a w Łomży nic o tym nie słychac :/
|
|
Szkoda że nie na Piłsudskiego
|
|
Ja bym wolał na Legionów!!!!!!!!! Jak nie Ja to kto???
|
|
lol&ed to słabe masz informacje . Bo nawet samochody oklejone już dawno po Łomży śmigają.
|
|
Akcję popieram i gratuluję organizatorom i życzę powodzenia Jedyny minus całej tej sytuacji jest taki, że to nie będzie 1/4 mili tylko 1/8... Taki dystans zniechęca właścicieli mocniejszych aut które dopiero na wyższych biegach pokazują co potrafią...
|
|
Wiadomo coś więcej o tym ? bo jak narazie cisza
|
|
pół Łomży jest obklejone w plakatach nie wiem co chcesz kamilo więcej wiedzieć? ja bym wolał tu, ja bym wolał tam... ciężko Wam dogodzić
|
|
lol cośtam i kamilo. siedzicie w domu to i nic nie zawazycie na miescie. rozejrzyjcie sie.. -.- pełno wszystkiego.
|
|
Mrauuu dokładnie, jak mogli coś zobaczyć skoro nie wychodzą z domu? :D
|
|
Pijane buractwo z całego powiatu będzie miało uciechę. Współczuję okolicznym mieszkańcom - obszczane płoty i ryki do rana gwarantowane ... _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Proszę bardzo, mam pytanie. Czy jest prawdą, że PRYWATNA impreza organizowana przez firmę Racing Logistics sp. z o.o., na której to ta firma jakoś zarabia, bo przecież nie czynicie tego w ramach darmochy, tak czynią fundacje, ale nie firmy (a i fundacje z czegoś żyją!), otrzymała od Miasta Naszego Kochanego 20 tysięcy złotych dotacji? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
COŚ się dzieje, innego niż piepszone rekolekcje czy drogi krzyżowe...ale nadal zle, bo kasa bo tamto... miazga -.-
|
|
ciekawe jak z bezpieczeństwem jak ostatni na takiej imprezie samochód wjechał w tłum ludzi gdzie spiepszać jak jakiś wypadnie z toru sport to zdrowie
|
|
nie bój się tutaj takich aut nie będzie ;)
|
|
..a dziś deszczowo , może być ślisko...masz rację Tenis, ciekawe jak z bezpieczenstwem w razie co...;/ pewnie będą stały tylko prowizoryczne bramki żeby publika nie wyłaziła za daleko i na tym się kończy to "bezpieczenstwo".................
|
|
czyli nie dziś tj. 10.08.2013 tak jak na waszej stronie pisze tylko 18.08.2013r??
|
|
chyba nie doczytalem do konca nie bylo pytania;p
|
|
no i po kompocie... ;D
|