niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fani ŁKS - prośba o komentarz

Cytat z onetu: "Mecz w Krakowie zakończył się skandalem - kibice Wisły wtargnęli na boisko, pobili piłkarzy gości. Sędzia, widząc co się dzieje, skończył szybko mecz, a w tym czasie piłkarze Arki ratowali swoje zdrowie szalonym rajdem do szatni. "Marcin Kiczyński został znokautowany przez kibiców Wisły (według pierwszych doniesień ma złamany nos i urazy twarzy). Grzegorz Jakosz cudem uniknął linczu. To nie koniec "pozaboiskowych" wydarzeń. Pseudokibice zaczęli niszczyć mienie klubowe (m.in. siatki od bramek, banery reklamowe, wszystko co było na murawie i wokół niej"
Mili nasi kibice kochani: może pogadamy o pierdołach, które ciagle powtarzacie: "Bóg, Honor, Ojczyzna" albo Honor i klub".
Jestem za wypowiedziami mieczkosia: długie pały, zakazy wstępu dla łobuzów, dożywotnie zakazy zbiżania się na 1 km do stadionu.
Przecież to lokalni kibice wszystko niszczyli!! Nie było policji to napierdzielali się z ochroną. Co Wy na to ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fani ŁKS - prośba o komentarz

Mnie tam Wisła nieinteresuje
Tylko ŁKS

peter kreujesz stereotyp kibica chuligana i nie wiadomo co jeszcze a kibice Wisły zachowali sie nie tak, ponieważ nie powinni targnąc sie na piłkarzy. Kibic z kibicem tak ale nie kibic na piłkarza takie zachowania trzeba potepiac

"Kibic z kibicem tak (...)" a tego nie należy potępiać ? Wg. Ciebie to jest ok ?

A z kim grali ?

To jest chore...

Mienie swojego klubu niszczyć. Teraz Wisła trochę pogra bez kibiców...

...

Wisła nie umie przegrywac (mistrzostwo Polski) i tyle...

a co tu komentowac? głupio zrobili bo nie powinni atakowac piłkarzy i tyle

dopóki nie wprowadzi się surowych kar dla kibiców nic się nie zmieni

I to są kibice?? Wg mnie kibic to ktoś kto dopinguje i pomaga swojej druzynie w zwyciestwie.Ponaga!! A nie przeszkadza...

Łomżaaaa - jesteś nie w temacie.Z tego co wiem to Wisła grała wtedy z Arką, to nie ma nic wspólnego z przegraniem Pucharu...:P

bertus20 :"Kibic z kibicem tak (...)" a tego nie należy potępiać ? Wg. Ciebie to jest ok ?

To że kibic z kibicem na walke wyraża swoją wole i bierze za to odopiwedzialnosc czy cos mu sie stanie.

meloman - łomżaa mówił o przegranej ogólnego mistrzostwa polski z legią.

te 3:1 mają anulować i będzie walkower dla arki + kary dla wisły...

ptysiu91: z Arką... nyło napisane .... znowu się popisałeś...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org