wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nieładnie Obrażać Pana Prezydenta

Nieładnie Obrażać Pana Prezydenta Łomży,teraz będą konsekwencje,W końcu to głowa naszego miasta,komu jak komu można pojechać ale trzeba liczyć się ze słowami na czyj temat się wypowiada,całe te forum na 4lomza:)))jeden drugiemu jedzie a tak naprawdę nie wie kto siedzi po drugiej stronie.....

aa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nieładnie Obrażać Pana Prezydenta

No...:/ Czytałam, w prokuraturze ten ktoś kto na fb założył profil Czerwony Mietek...:/

Niech pan prezydent się nie ośmiesza poraz kolejny.

nieładnie nieładnie ! ale ze strony Prezydenta być takim podatnym na krytykę ;)

Wiadomo prawda czasem może zaboleć ;) Tylko niewinny spi spokojnie więc Panie prezydencie stracił Pan poparcie mojej rodziny

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

"...ale trzeba liczyć się ze słowami na czyj temat się wypowiada,całe te forum na 4lomza:)))jeden drugiemu jedzie ..."

no wlasnie ;/

Na zadnym innym forum tego nie spotkalam :( no i z ta "Lomza" cos nie bardzo chyba ...

Prezydent miasta, jaki by nie byl, to jest prezydent i szacunek sie nalezy ... a jesli juz walczyc, to kulturalnie, jak studenci, ktorzy robia referendum o odwolanie ...
tak samo, jak starszym osobom, rodzicom itd. , jacy by oni nie byli - szacunek sie nalezy ...

Taki jeden mlody facet z Bialegostoku powiedzial mi, ze pracowal przez jakis czas tutaj i ze w Lomzy wiecej jego noga nie postanie. Zapytalam: " a czemu " , a on : "bo mam zle skojarzenia ... tam sie tak ludzi traktuje, jak ...".

pozdr.

re maja tak właśnie włodarze Nas zwykłych obywateli tak traktują,więc za co ten szacunek?

Po tych artykułach na 4lomza mam wrażenie, że nasz prezydent strasznie komuś nie leży. Może się mylę?
Znieważać się nie powinno przedstawiciela miasta, bo jak to o nas świadczy? Łomżyniakach?
Jeżeli się nie zgadzamy z programem prezydenta lub jego partii. To najlepszą okazją do pokazania tego są wybory samorządowe.

Nie głosujesz, nie marudź!

W DEKALOGU jest (wiem, wiem - sa rozne religie itd. ) : " Czcij Ojca swego i Matke swoja", a nie ' czcij ojca swego , jak bedzie cie dobrze traktowal, a jak nie , to jezdzij po nim ...'

na tej zasadzie

Ojca pedofila też ? Ja na religię chodziłem ale wiem że czasami życie nas przerasta.Podobnie z naszym panem prezydentem Na szcunek trzeba sobie zapracować albo zasłużyć ,nie należy się z urzędu.Zły lekarz,nuczyciel,ksiądz,urzędnik powinien się liczyć z krytyką społeczną kiedyś mówiło się o zawodach zaufania społecznego dziś to pojęcie pozostaje wielokrotnie nadużywane.

"Ojca pedofila też ?"

Tez! wiem, ze to trudne i czasem nerwy puszczaja, ale jak zaczniesz ojca wyzywac, bic ... to i tak zemsci sie to na tobie i tak

a ja nie wyzywam Prezydenta, daje rade wytrzymac ;)

"Tez! wiem, ze to trudne i czasem nerwy puszczaja, ale jak zaczniesz ojca wyzywac, bic ... to i tak zemsci sie to na tobie i tak"

czyli zastraszamy?przeczytaj się kolezanko

Re: Fajni faceci.

Szacunek nalezy sie urzedowi Prezydenta z urzedu..

Ale dla was widocznie jeszcze to jest za trudne dio zrozumienia.

Ojcu nalezy sie szacunek bo jest ojcem a Prezydentowi bo jest Prezydentem.

"Prezydent miasta, jaki by nie byl, to jest prezydent i szacunek sie nalezy ... a jesli juz walczyc, to kulturalnie, jak studenci, ktorzy robia referendum o odwolanie ...
tak samo, jak starszym osobom, rodzicom itd. , jacy by oni nie byli - szacunek sie nalezy ..."

Co za bzdura...
Na szacunek to trzeba sobie zasłużyć. To tak jakbyście kazali czcić koreańczykom wspaniałego Kima, bo przecież pełni urząd...
Co Wy pierdo**ie?

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

maruda a gdzie w takim razie Twoj szacunek do ojca redemptorysty bo mijają dni a szacunek nie dotarł..wina poczty czy przeczysz sam sobie

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

brawo maruda: dodam tylko że Pana Prezydenta wybierali wyborcy w sposób demokratyczny i jest o niebo lepszy od poprzednika bo nie znajdzie się w Sądzie i nie niszczy ludzi jak msciwy poprzednik z panem m. s.

ale w demokracji zwycięża większość a więcej jest jak wiadomo głupich niz mądrych i niech to będzie cały komentarz

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Co do tego sądu to powiem tak ,że czas pokaże i nie mów hop póki nie przeskoczysz. Nie pamiętam ile głosów dostał pan prezydent ale na pewno,nie był to mój głos.Szanuję wybór większości ,która głosowała ,ale nie znaczy że będę bezkrytycznie przyklaskiwać wszystkiemu, co ten pan mówi i robi.W końcu każdy ma prawo myśleć TO MYŚLCIE bo potem będziecie się wstydzić.Wystarczy przeanalizować sytuację szpitala ,tam też była gromada pochlebców,a dzisiaj jest SYF

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org