czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pożar

Czy ktoś wie cos o płononcym samochodzie przy ul.Szosa Zambrowska obok Pogotowia Ratunkowego ok.10:00

grzybek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pożar

Naucz się pisać poprawnie grzybie pieprzony!

Pozdrawiam

mrs przeciesz to ptys 91 nie poznajesz??(---.rb22.lom.netster.pl)??on nigdy sie nie nauczy

down = ptyś91

I wcale nie zasługuje na tak brutalne potraktowanie go.

nie ptys

grzybek

widać cały rocznik taki... heehe

---------------------------------------------------------------------------------------------------

chyba sąsiad ptysia :)

---
PGG

Popieram MrS-a w całej rozciągłości. Jak czytam taką polszczyznę to mnie szlak trafia. Rozumiem, że można się pomylić, ale to jest celowe łamanie wszelkich zasad poprawnej pisowni ;/

Jednocześnie nie jestem przeciwko nieużywaniu znaków akcentowanych.
Reakcja MrS-a jak najbardziej prawidłowa, ale nie każdy ma na tyle odwagi, żeby tak głośno zaprotestować :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Reakcja nie była prawidłowa ponieważ MrS nie może mieć pewności, że grzyb był/jest pieprzony!

---
PGG

ale wy dziwni jesteście..a co z tym pożarem?

mall

Jak czytam taką polszczyznę to mnie szlak trafia

szlag m III, D. -u, N. ~giem, blm
«apopleksja»
tylko we fraz. posp. Szlag kogoś trafił (trafi) a) «ktoś dostał (dostanie) ataku apopleksji» b) «ktoś się bardzo rozgniewał»
◊ Coś szlag trafił, trafia; coś może szlag trafić «coś się zepsuło, zniszczyło, coś się psuje, niszczy; coś się może zepsuć, zniszczyć»
◊ Niech cię (go, was) szlag trafi!; szlag (by) to trafił!, niech to (jasny) szlag trafi! «przekleństwa»
niem.

bądźmy konsekwetni ;)

Bez urazy

Pozdrawiam

T i g e r

errata: konsekwentni

:)

T i g e r

Literówki i inne tego typu błędy, wynikające głównie z szybkiego pisania, można wybaczyć. Wybaczcie, ale "płononcym" to już lekkie przegięcie.

Pozdrawiam

Nikt o tym niewie i grzybek91 to nie Ptysiu91

nie ściemniaj synku ;] wszyscy wiedzą a ty dalej kręcisz

a co do tematu to już dawno mózg ci spłonął ;-))

To ze grzybek ma taki sam internet jak ja to nie jest moja wina i że jest moim sąsiadem i niesciemniam !

Nie nie wiemy jak widać...
Jeśli jest takie ograniczenie to znaczy, że tak ma być i proszę nie kwestionować słusznych decyzji dotyczących ruchu drogowego...:P

Błąd tam jest u góry - pomyłka sory.:P

Ptysiak nie bulwersuj sie i przez wakacje poucz sie słownika ortograficznego bo na egzaminie gimnazjalnym stracisz punkty :p

ehh... ciastek, ty masz jakieś rozdwojenie jaźni. Połowe dnia jesteś ptyś (ciastek), a połowe grzyb...

...

Temat - Pożar
Ale Wasze teksty ni groma nie trzymają się tematu...

________
Malachit

Powiem wam jedno Ptysiu91 a Grzybek91 to sa dwie inne osoby to że korzystamy z usług tej samej firmy i jestesmy sąsiadami to nieoznacza to że ja jestem Grzybek91

ptysiu

sąsiad ma nawet konto poczty na tym samym portalu interia.pl ;-))

zbieżność ;-O ??

A zakładasz sie ze Grzybek a Ptysiu to inne osoby ?

nie dosc ze macie chora wkrene na ptysia to jeszcze probujecie podbudowac swoje kompleksy jechaniem po czyjejs ortografii...czlowiek swiadom swojej wiedzy jezykowej, zauwaza bledy, ewentualnie poprawia, ale nie upakaza swojego przedmowcy....a nawet jesli ktos nie ma wyksztalcenia, ma dysleksje badz jest zwyczajnie za leniwy na uzywanie poprawnych form jezykowych, to nie znaczy ze jest idiota i ze nie ma do przekazania zadnej tresci!!...wiec jezeli ktos pyta, swoja droga w miejscu odpowiednim do zadawania pytan, odpowiadajcie, a nie bawicie sie w filologow

...bo Mózgojad pożar sysko i...głoduje obecnie...

Nic się tutaj nie zmieniło - jak było tak jest....:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org