Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy watro VW Touran 1,6 LPG? |
Witam, jak w temacie - czy ktoś ma czy coś wie..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy watro VW Touran 1,6 LPG? |
za maly silnik dotakiej budy ;] (.) (.)
|
|
dokładnie
|
|
Zalezy do czego jak do spokojnej jazdy z rodzina to tak ale do szalenstw taki silnik sie nie nadaje. No i odradzam kupowac sprowadzonego zlomu.
|
|
silnika nie polecam :P za mały do takiego samochodu tym bardziej że w lpg jeszcze. 1.9 Tdi poleciłbym
|
|
|
to że ma więcej mocy to nie znaczy że auto do szaleństw :-) takie auto musi się odpychać a nie 1.6 jeszcze w lpg trzeba pilować żeby to jakoś jechało (.) (.)
|
|
kolego wyślij numer do siebie to zadzwonię do Ciebie i się ugadamy mam 1.6 w gazie to jest 102 km na miasto z dziećmi spokojna jazda wystarczy w trasę brakuje tych kucyków i przede wszystkim chłopie uwierz mi vw jest naprawdę tanim samochodem w eksploatacji od roku nic na niego nie wydałem poza rzeczami z eksploatacji(rozrząd oleje filtry)a kupiłem z pewnego źródła.
|
|
a no na miasto wystarczy :-) tak że słuchaj kolegi bo ma doświadczenie z tym autem :-) (.) (.)
|
|
Już widzę bezpieczeństwo tej całej rodziny w momencie, kiedy ojciec za kierownicą ze wspomnianym silnikiem jeszcze zagazowanym z bagażami próbuje wyprzedzić TIRa na trasie.. Czasem przesadna ekonomia to nie wszystko moim zdaniem..
|
|
kitejumper i o to chodzi ja. takim samochodem byłbym się wyprzedzić (.) (.)
|
|
Nie warto i tyle.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |