czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy watro VW Touran 1,6 LPG?

Witam, jak w temacie - czy ktoś ma czy coś wie..?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy watro VW Touran 1,6 LPG?

za maly silnik dotakiej budy ;]

(.) (.)

dokładnie

Zalezy do czego jak do spokojnej jazdy z rodzina to tak ale do szalenstw taki silnik sie nie nadaje. No i odradzam kupowac sprowadzonego zlomu.

silnika nie polecam :P za mały do takiego samochodu tym bardziej że w lpg jeszcze. 1.9 Tdi poleciłbym

jaki mały silnik?115KM na auto rodzinne spokojnie wystarcza,ładnie się prowadzi,a mocy do wyprzedzania tir-ów wystarcza.nikt normalny,jeżądący z rodziną,nie kupuje auta "do szaleństw".

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

to że ma więcej mocy to nie znaczy że auto do szaleństw :-) takie auto musi się odpychać a nie 1.6 jeszcze w lpg trzeba pilować żeby to jakoś jechało

(.) (.)

kolego wyślij numer do siebie to zadzwonię do Ciebie i się ugadamy mam 1.6 w gazie to jest 102 km na miasto z dziećmi spokojna jazda wystarczy w trasę brakuje tych kucyków i przede wszystkim chłopie uwierz mi vw jest naprawdę tanim samochodem w eksploatacji od roku nic na niego nie wydałem poza rzeczami z eksploatacji(rozrząd oleje filtry)a kupiłem z pewnego źródła.

a no na miasto wystarczy :-) tak że słuchaj kolegi bo ma doświadczenie z tym autem :-)

(.) (.)

Już widzę bezpieczeństwo tej całej rodziny w momencie, kiedy ojciec za kierownicą ze wspomnianym silnikiem jeszcze zagazowanym z bagażami próbuje wyprzedzić TIRa na trasie.. Czasem przesadna ekonomia to nie wszystko moim zdaniem..

kitejumper i o to chodzi ja. takim samochodem byłbym się wyprzedzić

(.) (.)

Nie warto i tyle.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org