poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca licencjacka pilne

szukam kogos kto sie na tym zna i do niedzieli wieczor napisze trzeci rozdzial pracy licencjackiej?
prosze o kontak ta maila jakwoda@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca licencjacka pilne

Zamiast siedzieć na forum i szukać chętnego to wzięłabyś się za pisanie pracy i na pewno byś skończyła do Niedzieli.. To takie trudne nie jest tylko po co się męczyć i siedzieć przed książkami jak można zapłacić i mieć z głowy..

jakie temat?, pisz na mail: fallen_angel18@o2.pl

k.. mać... następna, mam nadzieję, że promotor się zorientuje i na zbity pysk wywali... to normalne wyłudzenie jest :/

Jedna mundra i drugi mundry....to jest karalne nie wiecie garfild i Anna Anna..!

Anna Anna, a może chcesz kupić pracę w ministerstwie mówisz i masz... i co jeszcze mogę dla Ciebie zrobić? a po takim licencjacie do Tesco powodzenia

Do tesco - zgadza się , prawidłowo. A czasem taki głąby zajmują miejsca pracy tym co naprawdę sami wszystko pisali, dobrze się uczyli....żenada jednym słowem...w sumie co nie raz spotykam na niezłych stanowiskach osoby które pamieta sie ze szkoły jako MIERNOTY ... :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org