Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fajnie tu!!!!!!!!!! |
Kochani forumowicze, od niedawna bywam na tym forum. Dotarłam tu dzięki gazecie "Bezcennej", która dopiero niedawno trafiła do moich rąk. Próbowałam kiedyś pisać na innym portalu, ale tu jest znacznie ciekawiej. Przeczytałam sporo wypowiedzi, wiem, ze są tu osoby, ktore dużo piszą, a także takie "okazjonalne". Podoba mi się, że nie oszczędzacie nikogo i odważnie wypowiadacie się na wszystkie tematy, nawet te najbardziej TABU (kościół, szkoła, władze łomżyńskie itd). Wiele z tych poglądów podzielam, z wieloma się nie zgadzam. Na pewno wypowiem się jeszcze w wielu kwestiach, bo nareszcie mam okazję wypowiedzieć swoje zdanie na wiele tematów bez obawy o wlasną skórę. Niestety, w życiu codziennym nie mogę być aż tak bardzo odważna......Może podpowiecie mi jak zdobyć się na odwagę, żeby mówić prawdę w oczy, mówić oficjalnie co się myśli na dany temat? Czy Wy też tylko tu wypowiadacie się szczerze? Jak to jest w waszym życiu, w pracy, w szkole? Czekam na dobre i szczere rady. Wasza nowa forumowiczka - Baśka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fajnie tu!!!!!!!!!! |
Cześć Barbara. Jeśli masz coś do powiedzenia, mów.
|
|
Baśka miala fajnyy ........
|
|
A Gośka coś co lubię ...
|
|
Basiu, pisz szczerze co myślisz. My tu się nieraz kłócimy, ale tak naprawdę - to jesteśmy sobie potrzebni i wiemy o tym. Zresztą, wypowiedzi nieszczere nie maja żadnej wartości, szkoda czasu. Nie musimy się we wszystkim zgadzać i o to chodzi! Pozdrawiam. Zbych
|
|
Właśnie Zbych dobrze to ujął. Po prostu pisz o tym co uważasz za istotne dla siebie dla miasta dla innych. Czekamy na twoje posty :) Ave
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |