Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZUKAM KOTKI!!! |
Witam, szukam kotki ktora zaginela 30 maja na osiedlu Jantar! O masci czarno-bialo-rudej. Kotka ta miala bialą szyje(krawacik) i brzuch. Jedno uszko miala rude drugie czarne, Pyszczek miala mieszany z wiekszoscia rudego, miala lekko czarny nosek, oczy miodowo-brazowe. Kotka byla pregowana!! Miala biale lapki! Kotka ma 2 latka i jest wykastrowana! Tesknia za nia wlasciciele jak i jej rudziutki brat !! Jesli ją ktokolwiek widział czy przygarną bardzo proszą o kontakt!!! Odwdzięczę sie!!!! nr kontaktowy: 517-113-104
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZUKAM KOTKI!!! |
Kotka miala czerwona obroże z czerwonym dzwoneczkiem!!!!
|
|
Kotkę biało rudo czarną widziałam dziś na Alei Legionów prawie naprzeciwko Statoil. Łasiła się do ludzi, widać,że oswojona. Bardzo ładna. Nie miała jednak obróżki.
|
|
Dziekujee bardzo. kazda informacja jest dla mnie wazna.
|
|
radzę sprawić na ul nowogrodzkiej leży kotek czarno biały w sumie to już mało z niego zostało ....
|
|
wiem ze kotke widziano w lasku za biedronka przy ulicy wyszynskiego. byla cala i zdrowa i nadal miala na sobie czerona obroze. Kotka moze znajadowac sie w oklolicy ulic pana tadeusza, wyszynskiego,moniuszki,sikorskiego. Sa wywieszone ogloszenia na klatkach na osiedlu jantar i lampach na ul. pana tadeusza. prosze o kontakt jesli zostanie zauwazona!!z gory dziekuje!
|
|
o to link z zdjeciem szukanej kotki: http://img248.imageshack.us/img248/3429/p9030287.jpg
|
|
śliczna! mam nadzieję,że się znajdzie...
|
|
O to szukana kotka: ostatnio widziano ja przy kosciele miłosierdzia bożego przy orliku:
|
|
KOTKA WROCILA CALA I ZDROWA!!!!!!!!
|
|
|
zazdroszczę... :( i bardzo się cieszę !
|
|
zazdroszczę... :( i bardzo się cieszę !
|
|
Też się cieszę.Ja swojego kota niestety jakiś miesiąc temu znalazłam przed swoim domem i był przejechany przez samochód.
|
|
nie martw sie, jest nadzieja ze wroci, kotki teraz poporstu wybieraja sie na dluzsze spacery. kot jesli w domu ma dobrze to wroci tylko on potrzebuje wiecej swobody . lazi swoimi drogami. Bedzie dobrze
|
|
Pilnujcie kotkę bardziej, szkoda nerwów nast razem :)
|
|
|
wolny niewolnik mówisz o mojej kotce? (zdjęcia pod postem) Jeśli tak dzięki za info!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |