środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyrywanie zęba w ciąży

Witam :) Poszukuję dentystów którzy podejmują się wyrywania zębów kobietom w ciąży. Może się orientujecie kto by to zrobił? Oprócz chirurga w szpitalu, ponieważ tam mam wizytę aż na 4 lipca a chciałabym załatwić to wcześniej.

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyrywanie zęba w ciąży

oj tam urodzisz i tyle i se wyrwuez albo chlopa wkur...ij

Witam, jeśli chodzi o wyrywanie zebow i to W CIAZY to niestety nie polece nikogo... Jeśli kobieta dostala skierowanie do chirurga w szpitalu to czekaj albo jedz do Białegostoku i tam odpłatnie poszukuj już CHIRURGA (szczękowego) a nie byle jakiego dentysty... Taka jest moja podpowiedz...

Ps. a nie da rady już go zaleczyć naprawdę?? Wyrwanie zeba to już ostateczność w dzisiejszych czasach, a nawet z tym nie warto eksperymentować...

Pozdrawiam i 3mam kciuki zebys znalazł/a :-)

magia_2

No niestety zaleczyć się już nie da :( Był leczony wcześniej i guzik to dało, teraz tylko do wyrwania...

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

to przeczekaj do porodu i potem wyrwiesz, nie wiem czy ktoś się podejmie.

Zadzwoń do Bodentu na Sybiraków, tam chyba w środy czy czwartki przyjeźdza chirurg szczękowy z Białegostoku (kobieta). Szybko i sprawnie załatwia wszelkie sprawy. Maż był wcześniej u Głuszkowskiego który spartaczył sprawę i ta kobieta zrobiła wszystko jak należy.

Nie panikuj jak trzeba to usuwaj. Ja też w ciąży musiałam usunąć polecam doktora Głuszkowskiego na ul. Polowej 15 niedrogo i fachowo, jest chirurgiem szczękowym 86 216 28 68

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org