Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyrywanie zęba w ciąży |
Witam :) Poszukuję dentystów którzy podejmują się wyrywania zębów kobietom w ciąży. Może się orientujecie kto by to zrobił? Oprócz chirurga w szpitalu, ponieważ tam mam wizytę aż na 4 lipca a chciałabym załatwić to wcześniej. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyrywanie zęba w ciąży |
oj tam urodzisz i tyle i se wyrwuez albo chlopa wkur...ij
|
|
Witam, jeśli chodzi o wyrywanie zebow i to W CIAZY to niestety nie polece nikogo... Jeśli kobieta dostala skierowanie do chirurga w szpitalu to czekaj albo jedz do Białegostoku i tam odpłatnie poszukuj już CHIRURGA (szczękowego) a nie byle jakiego dentysty... Taka jest moja podpowiedz... Ps. a nie da rady już go zaleczyć naprawdę?? Wyrwanie zeba to już ostateczność w dzisiejszych czasach, a nawet z tym nie warto eksperymentować... Pozdrawiam i 3mam kciuki zebys znalazł/a :-) magia_2
|
|
No niestety zaleczyć się już nie da :( Był leczony wcześniej i guzik to dało, teraz tylko do wyrwania... Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
to przeczekaj do porodu i potem wyrwiesz, nie wiem czy ktoś się podejmie.
|
|
Zadzwoń do Bodentu na Sybiraków, tam chyba w środy czy czwartki przyjeźdza chirurg szczękowy z Białegostoku (kobieta). Szybko i sprawnie załatwia wszelkie sprawy. Maż był wcześniej u Głuszkowskiego który spartaczył sprawę i ta kobieta zrobiła wszystko jak należy.
|
|
Nie panikuj jak trzeba to usuwaj. Ja też w ciąży musiałam usunąć polecam doktora Głuszkowskiego na ul. Polowej 15 niedrogo i fachowo, jest chirurgiem szczękowym 86 216 28 68
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |