niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skąd tak szybka reakcja???

Jeszcze nawiązując do mojego minionego postu. O imprezach kulturalnych i sportowych nasi "dziennikarze" za dyche nie mają żadnych informacji i ludzie nie wiedzą co będzie ciekawego w najbliższym czasie. Natomiast jak wyniknie jakaś pierdoła np. kolizja drogowa to już w sekundzie jest materiał, są zdjęcia.... Zastanawiające jest to. Czyżby jakieś niejasne dojścia do informacji? Zwróćcie uwage, że tylko jeśli pojawia się jakieś zdarzenie drogowe zaraz jest ono opisane w serwisie 4lomza. A podstawowych informacji dla mieszkańców brak. No wstyd naprawdę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skąd tak szybka reakcja???

Bo dziennikarzy interesuje tylko ludzka tragedia, to hieny nie ludzie

bo pseudo dziennikarz podnieca się jak największą ilością zdjęć każdego wypadku.może ktoś mu powie ,że nie liczy się ilość ale jakość

bigi2004

cieszę się że są ludzie na forum, którzy potrafią jednym zdjęciem oddać całość. Proponuje od razu wysyłać to zdjęcia na Word Press Photo, będzie nagroda.. bigi2004.

Co do informacji o imprezach cieszę się że ty jesteś wart 2 dych, bo o wszystkim wiedziałeś ... w kalendarzu było napisane.

Jeśli krytyka to konstuktywna, a nie marudzenie.

No dobrze. W piątek wracam do Polski i chciałem pójść z rodziną zobaczyć coś ciekawego. W kalendarzu znalazłem:

"Sobota (13 5 2006)

--------------------------------------------------------------------------------
VIII Międzynarodowy Uliczny Bieg Wilka
gdzie: parking przed Urzędem Miasta przy ul. Mickiewicza.
godzina rozpoczęcia: 10:00:00

Trasa biegu:
Start – ul. Strażacka – ks. J. Popiełuszki – Mickiewicza.
Trasa posiada atest PZLA.

Dystanse:
5 km – kobiety i mężczyźni (6 pętli),
1600 m – szkoły ponadgimnazjalne,
700 i 1000 m – gimnazja,"

1. Mieszkałem od urodzenia w Łomży.
2. To jest forum łomżyńskie.
To chyba dużo się zmieniło w tym mieście przez tydzień, bo nie wiem, gdzie jest ulica Popiełuszki, a na Mickiewicza to chodziłem do szkoły.

TigerJ

Jeśli szanowni organizatorzy będą chcieli, aby ich imprezy znalazły się w tym kalendarzu będą, do pątku jeszcze trochę czasu. Od nich to zależy ... Ogranizatorzy z Grajewa jak widzisz zadbali o to. Pozdrawiam mm

A ja myślałem,że to chodzi o Mickewicza i Popiełuszki w Warszawie.

TigerJ

Tiger należało mniej myśleć a więcej klikać.
Owszem dopisałem jeszcze miejscowość, ale po kliknięciu w link dowiesz się jeszcze więcej ... pozdrawiam

"Tiger należało mniej myśleć a więcej klikać. "

No, no...
I tacy tu podobno wszyscy mili i uprzejmi. Polska gościnność, tolerancja, wartości chrześcijańskie, pomocna dłoń...
W tym kraju to teraz chyba lubią, tak jak kiedyś, jak się mniej myśli...
Też pozdrawiam, tyle że bez sarkazmu i szczerze.

TigerJ

sam zacząłeś, jeśli stwierdziłeś że nie ma takiej informacji a była to nie dziw się, choć przyznaję że jak sam pewnie zauważyłeś dzięki Tobie dopisałem nazwę miejscowości przy organizatorze. Pozdrawiam .. i nie dobudowuję jakiejś teorii o niegościnności, czy nieżyczliwości, ludzi z poza Polski.

zobacz na głóna strone nowe info z wypadku :)

ciekawe ... kolejny Tiger na forum :) a już chciałem zachłysnąć się swoją oryginalnością ;)

pozdrawiam

T i g e r

OK...
Podsumowując:
1. "sam zacząłeś, jeśli stwierdziłeś że nie ma takiej informacji " - nie ja zacząłem, tylko Łomżan. Odezwałeś się dopiero jak bigi 2004 napisał: "bo pseudo dziennikarz podnieca się jak największą ilością zdjęć każdego wypadku". Pewnie miałeś powód.
2. Naprawdę chodziło mi o nazwę miejscowości, bo bez niej ta informacja, to nie informacja. Równie dobrze mogłeś napisać, że będzie maraton i żeby wszyscy przyszli zobaczyć. Dopiero potem napisać, że przecież wszyscy powinni wiedzieć, że to w Nowym Jorku.

I NIE MA SIĘ CO OBRAŻAĆ... ;)

3. Jeśli chodzi o nicka TigerJ, to dlatego, że nie miało być oryginalnie. Jak chcesz Tiger, to zmienię sobie nicka na Regit, a Tiger zostanie dla Ciebie ;)

Pozdrawiam

TigerJ

obrażać się? .. nie ma co ... pozdrawiam

TigerJ we dwóch raźniej :) nie zmieniaj nicka jeśli nie chcesz, podejrzewam, że i tak połowa forumowiczów zna moje personalia ;)

pozdrawiam

T i g e r

Zostawię ten wątek bez komentarza...

facet zdjecia i informacje z wypadków to nie pierdołóy chyba ,że dla takiego pierdoły jak ty. Te informacje o wypadkach umieszcza bezpośrednio lomżyńska drogówka i chwala im za to aby takie pierdoły jak ty mogły zrozumiec ile warte jest ludzkie życie.

stanos

NIe umieszcza ich drogówka, tylko reporter 4lomza…

Widziany był kilka razy przy tych wypadkach — między innymi przezemnie.

Niemniej jednak dobrze, że te zdjęcia ukazują się na głównej… Może chociaż na jedną osobę podziałają i ta nie będzie narażała życia innych?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org