Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skąd tak szybka reakcja??? |
Jeszcze nawiązując do mojego minionego postu. O imprezach kulturalnych i sportowych nasi "dziennikarze" za dyche nie mają żadnych informacji i ludzie nie wiedzą co będzie ciekawego w najbliższym czasie. Natomiast jak wyniknie jakaś pierdoła np. kolizja drogowa to już w sekundzie jest materiał, są zdjęcia.... Zastanawiające jest to. Czyżby jakieś niejasne dojścia do informacji? Zwróćcie uwage, że tylko jeśli pojawia się jakieś zdarzenie drogowe zaraz jest ono opisane w serwisie 4lomza. A podstawowych informacji dla mieszkańców brak. No wstyd naprawdę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skąd tak szybka reakcja??? |
Bo dziennikarzy interesuje tylko ludzka tragedia, to hieny nie ludzie
|
|
bo pseudo dziennikarz podnieca się jak największą ilością zdjęć każdego wypadku.może ktoś mu powie ,że nie liczy się ilość ale jakość bigi2004
|
|
cieszę się że są ludzie na forum, którzy potrafią jednym zdjęciem oddać całość. Proponuje od razu wysyłać to zdjęcia na Word Press Photo, będzie nagroda.. bigi2004. Co do informacji o imprezach cieszę się że ty jesteś wart 2 dych, bo o wszystkim wiedziałeś ... w kalendarzu było napisane. Jeśli krytyka to konstuktywna, a nie marudzenie.
|
|
No dobrze. W piątek wracam do Polski i chciałem pójść z rodziną zobaczyć coś ciekawego. W kalendarzu znalazłem: "Sobota (13 5 2006) -------------------------------------------------------------------------------- VIII Międzynarodowy Uliczny Bieg Wilka gdzie: parking przed Urzędem Miasta przy ul. Mickiewicza. godzina rozpoczęcia: 10:00:00 Trasa biegu: Start – ul. Strażacka – ks. J. Popiełuszki – Mickiewicza. Trasa posiada atest PZLA. Dystanse: 5 km – kobiety i mężczyźni (6 pętli), 1600 m – szkoły ponadgimnazjalne, 700 i 1000 m – gimnazja," 1. Mieszkałem od urodzenia w Łomży. 2. To jest forum łomżyńskie. To chyba dużo się zmieniło w tym mieście przez tydzień, bo nie wiem, gdzie jest ulica Popiełuszki, a na Mickiewicza to chodziłem do szkoły. TigerJ
|
|
Jeśli szanowni organizatorzy będą chcieli, aby ich imprezy znalazły się w tym kalendarzu będą, do pątku jeszcze trochę czasu. Od nich to zależy ... Ogranizatorzy z Grajewa jak widzisz zadbali o to. Pozdrawiam mm
|
|
A ja myślałem,że to chodzi o Mickewicza i Popiełuszki w Warszawie. TigerJ
|
|
Tiger należało mniej myśleć a więcej klikać. Owszem dopisałem jeszcze miejscowość, ale po kliknięciu w link dowiesz się jeszcze więcej ... pozdrawiam
|
|
"Tiger należało mniej myśleć a więcej klikać. " No, no... I tacy tu podobno wszyscy mili i uprzejmi. Polska gościnność, tolerancja, wartości chrześcijańskie, pomocna dłoń... W tym kraju to teraz chyba lubią, tak jak kiedyś, jak się mniej myśli... Też pozdrawiam, tyle że bez sarkazmu i szczerze. TigerJ
|
|
sam zacząłeś, jeśli stwierdziłeś że nie ma takiej informacji a była to nie dziw się, choć przyznaję że jak sam pewnie zauważyłeś dzięki Tobie dopisałem nazwę miejscowości przy organizatorze. Pozdrawiam .. i nie dobudowuję jakiejś teorii o niegościnności, czy nieżyczliwości, ludzi z poza Polski.
|
|
zobacz na głóna strone nowe info z wypadku :)
|
|
ciekawe ... kolejny Tiger na forum :) a już chciałem zachłysnąć się swoją oryginalnością ;) pozdrawiam T i g e r
|
|
OK... Podsumowując: 1. "sam zacząłeś, jeśli stwierdziłeś że nie ma takiej informacji " - nie ja zacząłem, tylko Łomżan. Odezwałeś się dopiero jak bigi 2004 napisał: "bo pseudo dziennikarz podnieca się jak największą ilością zdjęć każdego wypadku". Pewnie miałeś powód. 2. Naprawdę chodziło mi o nazwę miejscowości, bo bez niej ta informacja, to nie informacja. Równie dobrze mogłeś napisać, że będzie maraton i żeby wszyscy przyszli zobaczyć. Dopiero potem napisać, że przecież wszyscy powinni wiedzieć, że to w Nowym Jorku. I NIE MA SIĘ CO OBRAŻAĆ... ;) 3. Jeśli chodzi o nicka TigerJ, to dlatego, że nie miało być oryginalnie. Jak chcesz Tiger, to zmienię sobie nicka na Regit, a Tiger zostanie dla Ciebie ;) Pozdrawiam TigerJ
|
|
obrażać się? .. nie ma co ... pozdrawiam
|
|
TigerJ we dwóch raźniej :) nie zmieniaj nicka jeśli nie chcesz, podejrzewam, że i tak połowa forumowiczów zna moje personalia ;) pozdrawiam T i g e r
|
|
|
facet zdjecia i informacje z wypadków to nie pierdołóy chyba ,że dla takiego pierdoły jak ty. Te informacje o wypadkach umieszcza bezpośrednio lomżyńska drogówka i chwala im za to aby takie pierdoły jak ty mogły zrozumiec ile warte jest ludzkie życie. stanos
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |