Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta |
Witam jakiego dentyste polecilibyscie do zaleczenie zębów całkowicie na kase chorych? I czy wcale tacy istnieja u nas w miescie :)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta |
całkowicie na kase chorych nie polecam bo plomby są o wiele gorszej jakości a za lepszą musisz dopłacać i to nie mało co więcej leczenie kanałowe zębów na kasę chorych nie obejmuje wszystkich zębów (tylko tych przednich 1 i 2 nie wiem jak dalej ;)
|
|
Lecz na NFZ a po żuciu gumy nie masz plomby. Niestety, drogo ale jak leczyć zęby to tylko prywatnie.
|
|
Odżałuj i idź prywatnie. Ja polecam Panią Marciniak
|
|
lepiej zaoszczędź jak nie bholi ---------------------------------------------
|
|
rusiecki super colosseumwawa
|
|
na starym rynku najlepszy colosseumwawa
|
|
a gdzie ten rusiecki przyjmuje
|
|
ALBO MARCINIAKOWIE colosseumwawa
|
|
podtrzymuje temat jakies namiary dostane?
|
|
jezeli chcesz extra plomby musisz doplacic 60zl i 20 zl znieczulenie chyba ze jestes twardzielem ale nie polecam nikomu a za kanalowe doplata 100zl mowie o leczeniu na fundusz 001
|
|
Czyli uwzględniając ceny podany w poście powyżej wychodzi na to, że dopłacić trzeba 80 zł - za tę cenę to bez problemu, i bez łaski, można leczyć zęby prywatnie. Ja osobiście leczenia na NFZ nie polecam - plomby marnej jakości, za niedługi czas trzeba wymieniać, więc tak naprawdę jeszcze się do tego dopłaca, a nie oszczędza. O jakości samej usługi, wyposażeniu gabinetu i podejściu do pacjenta nawet nie wspominając.
|
|
ja tez niewiem po co placi sie skladki zdrowotne skoro u kazdego lekaza trzeba placic a jak ustala ci termin na nfz to mozesz tego terminu nie doczekac o dentystach nie wspomne zaleczylem dwa zeba zalozyl mi trzy plaby no niby maja byc extra i znieczulenie na nfz i doplacilem 200zl 001
|
|
A co sądzicie o Pani Drożyner z Rycerskiej ??
|
|
Dentysta dzieciecy na NFZ lub prywatnie czy jest w Lomzy i gdzie przyjmuje?
|
|
Prywatnie jest dr Piasecka, przyjmuje na ul. Dmowskiego, na 1 piętrze, nad sklepem meblowym zdaje się. Czy jest dobra to nie wiem, ja z jej usług nie korzystałam. Jest też dr Podolak (o ile nie przekręciłam nazwiska), gdzieś niedaleko SP 9. Na NFZ swojego czasu też szukałam dentysty dziecięcego, ale się nie doszukałam. Może Ty będziesz miała większe szczęście :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |