Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Administratorze... |
Po raz kolejny proponuję zrobić porządek zwłaszcza z panem o nicku "reduktor" bo jego posty są zbyt niesmaczne i jakby nie było "nawołują do nienawiści". Chyba nikt tak jak Pan nie ma wpływu na to jak "kulturalne" posty i tematy są tu zakładane więc bardzo proszę o reakcje.... Karo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Administratorze... |
Jak się nie podoba to wypad inni chcą czytać jego posty. .
|
|
oho :) fazap-owiec w postaci reduktora i innych nicków dał głos :):):)
|
|
Wolność słowa .Oni nie lubią niewiernych to dlaczego mamy ich lubić(delikatnie mówiąc)
|
|
Popieram Karo234. Za mało tu moderatorów. Każdy nienawistny tekst powinien kończyć się banem dla autora. Spam, offtopic, trolowanie - ostrzeżeniem i usunięciem wpisu. W tej chwili ciężko tu wchodzić, by wyłowić cenną informację w szambie nienawiści i głupoty.
|
|
hahaha "wolność słowa" Chyba nie dokonca dowiedziales sie co te dwa wyrazy znaczą i jaka maja wartosc:) Ja nie bede ciebie wtajemniczal, dowiedz sie w swoim zakresie dlaczego nie masz racji. Zebys dobrze zrozumial, pytanie retoryczne: Dlaczego policja i SM dają mandaty za przeklenstwa? Wolnosc slowa? ;> Swoja droga... to juz pora na wkroczenie prokuratora i policji, bo musze czytac takie bezsensowne biadolenie jakiegos dzieciaka...
|
|
Szanowni Państwo W związku ze skargami na ww użytkownika proponuję ugodę. Jeżeli jeszcze raz zobaczę jakieś "nieprawidłowości" zgłaszam sprawę do odpowiednich osób Także apeluję o trzymanie poziomu na forum Szanowny użytkowniku reduktor Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
o kuwa konstytucja panowie, wolność słowa po wypowiedzi.
|
|
Zapewne zwolennikom swoiście pojmowanej wolności słowa - między innymi panom Reduktor, Byle_Jaki i Belfer - wydaje się, że można np. bezkarnie wyzywać i obrażać ich, ich rodziców, dzieci, znajomych itp. Na szczęście tak nie jest. Zarówno oni, jak i wszyscy pozostali, są chronienie przed chamskimi, kłamliwymi pomówieniami i groźbami. Wikipedia (fragmenty) Cytat:
|
|
Szanowny Panie Legendarny Obywatelu - skor jest Pan moderatorem na tym forum to dlaczego nie usuwa Pan wpisów obrażających innych użytkowników? Osobnicy tacy jak maruda ktoś coś egzekutor plują jadem i obrażają innych - w bardzo prymitywny sposób. Dlaczego ich wpisy nie są usuwane? Dlaczego nie są oni banowani?
|
|
von Reufen nie sądzisz, że jak ktoś czuje potrzebę pójścia na policję, złożenia donosu to powinien tam iść, złożyć donos a nie obrażać i wyzywać innych dlatego, że ktoś myśli inaczej. Wiem, że chciałbyś urawniłowki - żeby wszyscy myśleli zgodnie z założeniami wielkiego Marksa i Engelsa, ale już te czasy minęły. Każdy ma prawo mieć własne zdanie. Jak się komuś nie podoba jakiś temat - nie ma obowiązku komentowania danego wątku.
|
|
I czy aby na pewno napisałeś prawdę? W Polsce jest przestępstwem zaprzeczanie zbrodniom? Tylko pytam, bo nie wiem. ALe skoro tak, to podaj paragraf - podlegać będą np ci którzy zaprzeczają zbrodniom popełnionym przez muzułmanów.
|
|
Autor: vonReuffen (---.elomza.pl) Data: 04-05-13 18:55 Zapewne zwolennikom swoiście pojmowanej wolności słowa - między innymi panom Reduktor, Byle_Jaki i Belfer - wydaje się, że można np. bezkarnie wyzywać i obrażać ich, ich rodziców, dzieci, znajomych itp. Na szczęście tak nie jest. Zarówno oni, jak i wszyscy pozostali, są chronienie przed chamskimi, kłamliwymi pomówieniami i groźbami. Ekhm, kolego:) Prosze nie porownywac mnie do tego reduktora :)) A jezeli uznales(przy czym oczywiscie mogles nie zrozumiec mozliwej IRONII lub SARKAZMU)zakłócenie wolności słowa w mojej wypowiedzi- bardzo prosze o przytoczenie jako cytat w tym tamacie, oczywiscie z ostatnich postow jakie napisalem:)(bo raczej nie sadze, ze nazwanie kogos dzieckiem jest obrazą) ):))
|
|
posty użytkownika : reduktor , FACE_UP , ffazap , bosss , to Nawoływanie do nienawiści na tle rasowym, narodowościowym, religijnym a i zawiera to treści naruszające obowiązujące prawo , zasady współżycia społecznego i dobre obyczaje , treści naruszające prawa i dobra osobiste osób trzecich , treści nawołujące do przemocy .
|
|
Byle Jaki - przepraszam, zapędziłem się :)
|
|
W związku z tym iż niejaki REDUKTOR w swoich chorych postach, zatracił wszelakie oznaki resztek człowieczeństwa , wyrokiem sądu forumowego , zostaje skazany na zamknięcie w świńskim chlewie na okres bliżej nieokreślony. Wyrok jest prawomocny i skazanemu nie przysługuje prawo odwołania . AMEN !!!! ODPROWADZIĆ skazanego do CHLEWA!!!!!!!!!! :):):)
|
|
vonReuffen - pamiętaj że pierwszy nie zaczynam.
|
|
Jakby ktoś chciał się wysilić, to na dole pod postami jest taki tekst " Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy. " Jestem za tym, żeby nie usuwać żadnych postów, tylko zastosować cytowane przez dyskutantów paragrafy. Blokowanie wypowiedzi do niczego dobrego nie prowadzi. Stosowanie prawa ma też funkcję wychowawczą :-))) .. a tak w ogóle to sporo osób zarzuca tu sobie chamstwo w wypowiedziach, a robią dokładnie to samo. Taka moralność Kalego .... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Marcin Juraszek · Najbardziej aktywny komentator · Akademia Górniczo-Hutnicza im. S. Staszica w Krakowie Ale z Ciebie słabiak... wyrwałeś to kompletnie z kontekstu. W tym incydencie chodziło o to: "23 sierpnia 2010 roku Fundacja „Ocalenie” powiadomiła redakcję magazynu „NIGDY WIĘCEJ” o incydentach wymierzonych w społeczność czeczeńską, mieszkającą w Łomży oraz w Białymstoku. Na portalach internetowych, między innymi YouTube, Demotywatory.pl oraz patrz.pl, zamieszczane były nagrywane z ukrycia filmy o Czeczenach z ośrodków dla uchodźców. Ich autorzy (jeden z nich posługiwał się nickiem jargibin) opatrywali je ksenofobicznymi komentarzami: „Muzułmanie opanują świat, dlatego że są silnie skonsolidowani i w odróżnieniu od Europejczyków własną religię i własny naród stawiają ponad wszystko”, „Mieszkania – uczciwy Polak nie dostaje żadnego, Czeczeni dostają nowiutkie, po kilku latach pobytu w Polsce”, „Pedofil – dla Polaka zboczeniec gorszy od geja, dla Czeczena: niemalże Bóg”." Dodatkowo - jest to jeden ze łagodniejszych incydentów przedstawionych w tym ciekawym zbiorze przestępstw popełnionych przez radykalne środowiska narodowe. Masz prawo do krytyki, OK.. jednak przedstawiaj ją rzetelnie, a nie kłam/przeinaczaj jak to przeważnie robisz. Katolikowi nie wypada! http://jacekpurski.natemat.pl/59577,rasizm-przeciwko-muzyce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |