Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OPinie o szkole |
Man takie pytanko do osob kture ucza badz uczyly sie w tej szkole.Chodzi mi o szkole w marianowie chcialabym sie dowiedziec jaki poziom jest w tej szkole jak wygladaja praktyki i jacy sa tam ludzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OPinie o szkole |
w tej szkole nie ma dziewczyn, gora 5 na cala szkołe
|
|
Skad to wiesz uczysz sie tam teraz.Ja slyszalam ,ze uczy sie tam wiecej niz 5 dziewczyn obecnie.
|
|
KTÓRE się pisze uczennico za 10 :):) Z taką ortografią to do Marianowa się nie nadajesz:)
|
|
napewno odpowiedni poziom dla Ciebie, nie martw się. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Moze ktos by mi napisal w koncu jaks prawdziwa opinie ,a nie ktos nic o tej szkole nie wie i pisze jakies glupoty .
|
|
hm co do poziomu w chwili obecnej nie wiem ale za moich czasów jesli chodzi o poziom to no cóż byłli nauczyciele, których trzeba było traktowac bardzo powaznie jesli chciało sie przejść do nastepnej klasy :) kurcze kiedy to było bardzo miło wspominam tamten czas i tamto miejsce znam opinie, że to wiocha , że to dziura ale ja się z tym nigdy nie zgadzałam miło wpominam przerózne koncerty przewspaniałych artystów, których podejżewam nigdy nie miałabym sposobności posłuchać nie wiem jak to wygląda teraz proponuje wpaść i zobaczyć na własne oczy i pogadać z kimś kto tam się uczy pozdrawiam
|
|
Pytanko do 1982 jak wygladaja tam praktyki i za jakie praktyki nauczyciele was ocenili . Chcialbym ci bardzo podziekowac za to opinie ktora do czegos mi sie przyda :)
|
|
praktyki jak one wylądały ponad 10 lat temu :) wiesz bardzo dawno konczyłam to szkołe nie chciałabym wprowadzać Cię w błąd nie wiem jak to wygląda w chwili obecnej
|
|
Czy ktos kto uczy sie sie teraz aktualnie w tej szkole moglby mi cos wiecej napisac . Zgóry dziękuje za opinie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |