Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
masaż |
witam,znacie moze kogos prywatnie co wykonuje masaze klasyczne i relaksujace w prywanym mieszkaniu lub z dojazdem, mozecie kogos polecic,jakies nr tel:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: masaż |
Także się pod tym podpisuję i jak ceny wyglądają ?
|
|
Myślę że najlepiej skorzystać z fachowej pomocy np Fizjoterapeuty. Z pewnością nie zrobi krzywdy a zwyczajnie pomoże :) Niestety nie znam ani fizjoterapeutki a ni fizjoterapeuty.
|
|
Ja mam koleżankę masażystkę z wykształcenia i chyba może dojechać. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
podaj do niej numer
|
|
Autor: shiloh (---.superkabel.de) Data: 28-04-13 14:14 Myślę że najlepiej skorzystać z fachowej pomocy np Fizjoterapeuty. Z pewnością nie zrobi krzywdy a zwyczajnie pomoże :) Niestety nie znam ani fizjoterapeutki a ni fizjoterapeuty Zgadza się. Może zapytaj na Sikorskiego w tym Ośrodku, tam pracują znakomici fizjoterapeuci ( Pan Tomek, Pani Iwonka, Aga, Ania...) pozdrawiam ich serdecznie :)
|
|
nie chodzi mi o gabinet tylko o osobe ktora ma lozko w domu i tam wykonuje masaz
|
|
ja nie piszę o gabinecie tylko o fizjoterapeutach , gdzie ich znaleść, zajmują się tym na codzień
|
|
ale oni przyjmuja u siebie czy w jakis gabinetach, mi chodzi o jakos osobe ktora niedawno skonczyla studia i dorabia sobie masazami w domu
|
|
A to musiałbyś podejść i się zapytać :) Osoba tylko po studiach może nie mieć tzw doświadczenia..tylko teorię ( chociaż niekoniecznie..) A ci fizjoterapeuci o których ja pisze - mają i studia i doświadczenie. A jak spędzają czas po pracy tego akurat nie wiem.. Ale polecam bo masaż wykonują perfekcyjnie :)
|
|
|
...acha...
|
|
Zapytam czy mogę jej nr upubliczniać, albo poproszę, żeby sama się tutaj odezwała :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
To jest mail do niej: martu_s2@wp.pl. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
egzotyczny colosseumwawa
|
|
niestety nie odpisuje ta osoba
|
|
Pracuje, daj jej czas. Ponaglę :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
chodzi o masaż z "happy endem"?
|
|
Tylko o taki ;)
|